ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Știri

Avem prima locaţie  “Gândit pentru bebe”
29.11.2010

Pensiunea Ferdinánd din Sfântu Gheorghe a fost prima unitate care a răspuns pozitiv la concursul lansat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe la mijlocul lunii octombrie.

Anul viitor, o mie de locuri de parcare
29.11.2010

Anul acesta, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a reuşit să reabiliteze 450 de locuri de parcare, respectiv 80 de locuri de parcare au fost pietruite – a declarat, joi, primarul  Antal Árpád András.

Öko Sepsi a ţinut prima Adunare Generală
29.11.2010

Asociaţia Öko Sepsi a ţinut prima Adunare Generală la sediul S.C. TEGA S.A., ne-a informat domnul director  Tóth Birtan Csaba. Cu această ocazie, a fost prezentat parcul de utilaje, atelierele de lucru şi echipamentele, a declarat directorul instituţiei publice.

Clarificarea cerinţelor culturale
25.11.2010

Începând de vineri, a fost demarată acţiunea de evaluare, care are ca scop oferirea unei imagini cât mai clare despre pretenţiile culturale ale locuitorilor oraşului Sfântu Gheorghe.

Aprinderea lumânării de Advent, în oraşul reşedinţă de judeţ
25.11.2010

În spiritual tradiţiei, şi anul acesta Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru  Advent – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

Ajutoarele pentru sinistraţii mâlului roşu, au fost înmânate
25.11.2010

Catastrofa mâlului roşu a afectat trei localităţi din Ungaria: Kolontár, Devecser şi Somlóvásárhely.  Cecul simbolic, ajutorul venit din partea Ţinutului Trei Scaune, a fost înmânat de Tamás Sándor în cadrul şedinţei ordinare a consiliului judeţului Veszprém.

Începând de duminică oraşul sărbătoreşte
24.11.2010

În prima duminică de Advent, pe 28 noiembrie, cu începere de la ora 19,00, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va amplasa o uriaşă coroană de Advent în Piaţa Libertăţii, în faţa Bazarului.

Toată lumea este binevenită la sărbătoare!

15 martie va fi zi liberă la Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
23.11.2010

Primarul Antal Árpád András a semnat contractul colectiv de muncă cu sindicatul la care sunt afiliaţi angajaţii primăriei – în care se stipulează că zilele de 15 martie şi 1 noiembrie sunt zile libere la Consiliul Local.