ro
 

Știri

S-a modificat proiectul cu privire la reînnoirea staţiunii Şugaş Băi
18.11.2010

După mai multe modificări, a prins contur  definitiv  proiectul de modernizare a staţiunii Şugaş Băi, şi a trecut în rândul proiectelor care vor fi finanţate. Această investiţie de mari dimensiuni, împreună cu realizarea proiectului „Drumului Apelor Minerale”, poate să transforme această staţiune, care a cunoscut şi zile mai bune, frecventată în trecut de mulţi turişti, într-un complex balnear modern – am aflat de la Sztakics Éva, viceprimarul Municipiului Sfântu Gheorghe.

S-a reluat alimentarea cu apă în cartierul Simeria
17.11.2010

Cartierul Simeria beneficiază din nou de apă. Soluţia găsită este provizorie, motiv pentru care  Primăria roagă populaţia să folosească apa cu moderaţie şi să facă provizii.

Cetăţenii din Cartierul Őrkő au rămas fără reprezentant
17.11.2010

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe  se confruntă cu o problemă care trebuie rezolvată urgent, după ce, cu câteva săptămâni în urmă, preşedintele Asociaţiei Amenkha, Dima Mihály, i-a spus primarului Antal Árpád András că se va stabili, împreună cu familia, în Suedia.

Se distribuie apă în partea de sud-vest a oraşului – furnizarea apei este în continuare oprită
17.11.2010

În partea de sud – vest a oraşului, în zona delimitată de străzile Váradi József, Gábor Áron, László Ferenc, Viitorului, Gheorghe Doja furnizarea apei va fi sistată pe perioadă nedeterminată, acest lucru datorându-se faptului că reparaţiile efectuate la conducta principală, ruptă, nu sunt satisfăcătoare. Încă nu se poate determina durata în timp a lucrărilor, necesară rezolvării acestei probleme.

Târg de Crăciun
16.11.2010

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în perioada 17-24 decembrie, în Piaţa Libertăţii (pe aleea din faţa Parcului Elisabeta), Târg de Crăciun.

Primăria pune la dispoziţia comercianţilor, gratuit, 21 căsuţe de lemn (4mp) şi va asigura curentul electric pentru acestea. Înscrierile se fac până la data de 3 decembrie 2010.

Pene de curent la iluminatul public, datorită jafurilor de la transformatoare
16.11.2010

Primarul Antal Árpád András a numit regretabil faptul că, datorită spargerii şi jefuirii  transformatoarelor, temporar, nu este curent electric pe străzile Nagy György şi Ştrandului.

Proiect pentru realizarea reţelei de canalizare în Coşeni şi Chilieni
16.11.2010

La şedinţa de joi a Consiliului Local, membrii acestuia au adoptat, în unanimitate,  proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul ,,Extinderea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judeţul Covasna” şi a  indicatorilor tehnico-economici aferenţi,  precum şi faptul ca Municipalitatea să depună un proiect pentru a accesa fonduri, în acest scop, de la Fondul de Mediu.

Elevi din Sfântu Gheorghe au vizitat oraşul Deva
09.11.2010

Aproape 50 de tineri din Sfântu Gheorghe i-au vizitat pe colegii lor elevi din Deva, în cursul lunii octombrie, elevi cu care au fost împreună, vara aceasta, în tabara de la Câmpul Benedek.