ro
 
Sâmbătă, 20. Aprilie 2024.

Știri

Licitaţie pentru comercianţi şi miniparcuri de distracţie – Zilele Sfântu Gheorghe 2012
13.03.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează licitaţie pentru ocuparea domeniului public cu ocazia târgului de Zilele Sfântu Gheorghe (27-29 aprilie) 2012.

Încep înscrierile pentru Târgul Meşteşugarilor
13.03.2012

Înscrierea la Târgul Meşteşugarilor din cadrul Zilelor Sfântu Gherghe se desfăşoară în perioada 15 martie – 5 aprilie pe baza unei scrisori de intenţie (însoţită de fotografii ale articolelor produsele) trimisă la adresa de e-mail office@popartcov.ro.

Sfântu Gheorghe se va înfrăţi cu încă un oraş
12.03.2012

Conducerea Municipiului Sfântu Gheorghe a fost gazda delegaţiei oraşului  Mosonmagyaróvár din Ungaria. Edilii celor două oraşe, dr. Nagy István – primarul oraşului Mosonmagyaróvár şi domnul  Antal Árpád András – primarul oraşului Sfântu Gheorghe, au declarat că ar dori ca legăturile celor două oraşe să fie mai strânse.

Expoziţie de istoria oraşului
12.03.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe (prin colaborarea Biroului Tourinfo şi a Asociaţiei Artiştilor din România – filiala Covasna), în perioada 2 – 6 aprilie, în săptămâna când va avea loc “Şcoala altfel”, aşteaptă grupuri de elevi pentru a vizita expoziţia de la subsolul Casei cu Arcade, expoziţie mediatică de istorie a oraşului nostru.

Burse pentru elevii de etnie romă – lista nominală a câştigătorilor
12.03.2012

Până la 1 martie 2012 data limită a depunerii dosarelor pentru solicitarea bursei din cadrul programului de sprijinire a elevilor de etnie roma în municipiul Sfântu Gheorghe au fost depuse patru solicitări. În urma evaluării solicitărilor, doi elevi vor beneficia de burse de studiu.

Programul de înfrumuseţare a zonelor verzi
09.03.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe demarează Programul multi-anual de înfrumuseţare a zonelor verzi aferente blocurilor de locuit aprobat prin HCL 40/2012, program ce prevede sprijinirea asociaţiilor de proprietari în vederea înfrumuseţării spaţiilor verzi.

Zilele Sfântu Gheorghe vor ţine nouă zile
07.03.2012

Săptămâna culturală a celei de-a 21-a ediţii a Zilelor Sfântu Gheorghe va fi mai lungă cu o zi. Concertul de deschidere al festivalului devenit tradiţional, nu va fi susţinut duminică, ci deja sâmbătă.

Bienala REFLEX 2
06.03.2012

În ultimele două decenii,unul din scopurile cele mai importante ale Teatrului Tamási Áron a fost acela de promovare a valorilor artei teatrale contemporane, motiv pentru care azi, Sfântu Gheorghe, este considerat unul din centrele cele mai importante ale artei teatrale maghiare şi româneşti din România, spectatorii din oraşul nostru fiind deschişi pentru primirea producţiilor teatrale de cel mai înalt nivel.