ro
 
Sâmbătă, 27. Aprilie 2024.

Știri

Programul de înfrumuseţare a zonelor verzi
09.03.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe demarează Programul multi-anual de înfrumuseţare a zonelor verzi aferente blocurilor de locuit aprobat prin HCL 40/2012, program ce prevede sprijinirea asociaţiilor de proprietari în vederea înfrumuseţării spaţiilor verzi.

Zilele Sfântu Gheorghe vor ţine nouă zile
07.03.2012

Săptămâna culturală a celei de-a 21-a ediţii a Zilelor Sfântu Gheorghe va fi mai lungă cu o zi. Concertul de deschidere al festivalului devenit tradiţional, nu va fi susţinut duminică, ci deja sâmbătă.

Bienala REFLEX 2
06.03.2012

În ultimele două decenii,unul din scopurile cele mai importante ale Teatrului Tamási Áron a fost acela de promovare a valorilor artei teatrale contemporane, motiv pentru care azi, Sfântu Gheorghe, este considerat unul din centrele cele mai importante ale artei teatrale maghiare şi româneşti din România, spectatorii din oraşul nostru fiind deschişi pentru primirea producţiilor teatrale de cel mai înalt nivel.

Mâine începe programul pentru Capitala culturală şi de tineret
02.03.2012

În acest an, Sfântu Gheorghe este Capitala culturală şi de tineret a Ţinutului Secuiesc, iar startul oficial al seriei de evenimente organizat cu acest scop va avea loc mâine, 3 martie.

Burse pentru elevii de etnie romă - lista celor înscrişi
01.03.2012

Până la 1 martie 2012 data limită a depunerii dosarelor pentru solicitarea bursei din cadrul programului de sprijinire a elevilor de etnie roma în municipiul Sfântu Gheorghe au fost depuse patru solicitări.

Nunta de aur sau de diamant sărbătorită la Primărie
29.02.2012

În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, ediţia a 21-a, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe felicită cuplurile care aniversează anul acesta nunta de aur sau de diamant.

Clădirea fostului Hotel Hungaria va fi renovat
27.02.2012

Clădirea fostului Hotel Hungaria în care îşi are sediul Poşta Română se află, printre alte clădiri monument, în programul de reabilitare a acestora, program finanţat de Ministerul Culturii.

Autobuzul va circula şi la sate
27.02.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a purtat discuţii cu reprezentanţii mai multor sate care se află în apropierea oraşului nostru în legătură cu posibilitatea începerii unor curse regulate a autobuzelor Multi-Trans, dacă va fi nevoie, în aceste comune şi sate, pentru cei care fac naveta.