ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Știri

Se diversifică programul organizat de Zilele Sfântu Gheorghe
15.02.2012

Vineri, 10 februarie, organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au anunţat noi participanţi la Festival. Pe lângă  starurile invitate, au vorbit şi despre programul săptămânii culturale care va fi de calitate, dar în acelaşi timp, va fi şi distractiv.

Legături culturale – Artistul Kőnig Frigyes în judeţul Covasna
15.02.2012

Publicul iubitor de artă, în cadrul unui program foarte variat, poate să cunoască lucrările şi creaţiile artistice ale rectorului Facultăţii de Artă din Ungaria, artistul Kőnig Frigyes, invitat la Sfântu Gheorghe, având lucrările expuse la Centrul de Cultură Arcuş, la Casa cu Arcade şi la Sala de Expoziţii de Artă Contemporană – Magma.

Fii voluntar la Zilele Sfântu Gheorghe!
15.02.2012

De multă vreme te gândeşti că ai dori să fi mai mult decât un simplu participant la Zilele Sfântu Gheorghe? Ai dori să fi membru în echipa a cărei membri s-au întâlnit pentru prima oară anul trecut, dar au impresia că se cunosc de ani de zile?

În noua fabrică de piese auto vor fi peste 600 de noi locuri de muncă
14.02.2012

A început campania de recrutare în fabrica de piese auto a societăţii Autoliv, care-şi va deschide porţile în acest an, la Sfântu Gheorghe. Numărul celor care au depus CV-uri în primele două zile a fost de peste 2.700, persoanele fiind din Sfântu Gheorghe şi din împrejurimi.

Se renovează curtea Micului Mikó
14.02.2012

Curtea instituţiei de învăţământ cunoscută sub numele de Micul Mikó va fi reabilitatată de către municipalitate. Lucrările vor începe în primăvara acestui an.

Au fost evaluate proiectele culturale
13.02.2012

Proiectele culturale împărţite în patru categorii au fost evaluate de Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe. Doamna viceprimar ne-a spus că în acest semestru se puteau depune proiecte pentru suma de peste 130.000 de lei, fiind depuse 117 intenţii de solicitare.

La Sfântu Gheorghe vine un investitor suedez
07.02.2012

Prin achiziţionarea clădirii fabricii LRO, firma suedeză Autoliv va oferi şase sute de locuri de muncă: anul acesta va realiza fabricarea elementelor de siguranţă pentru autovechicule personale – a declarat, în cadrul conferinţei de presă, domnul primar Antal Árpád András şi  Keresztes Zoltán, proprietarul fabricii de pantaloni LRO.

Discuţii despre grupele pregătitoare
07.02.2012

La începutul săptămânii, reprezentanţii municipalităţii au purtat discuţii cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu conducătorii instituţiilor de învăţământ din oraş, în legătură cu clasele pregătitoare care vor începe şcoala în luna septembrie.