ro
 

Știri

Facilităţi sportive pentru locuitorii oraşului
24.04.2012

Doamna viceprimar Sztakics Éva a declarat că, în scurt timp, terenurile de sport reabilitate şi modernizate anul trecut, a două şcoli din Sfântu Gheorghe, vor fi disponibile cetăţeniilor  oraşului.

Datorită pregătirilor pentru Zilele Sfântu Gheorghe, de miercuri se opreşte circulaţia în centrul oraşului
20.04.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că, începând de miercuri, 25 aprilie, de la ora 8,30 şi până luni la prânz, 30 aprilie, circulaţia auto va fi restricţionată în centrul oraşului, datorită pregătirilor pentru Zilele Sfântu Gheorghe...

Croitorie Ecologică
18.04.2012

Ziua Pământulul în Capitala Culturală şi de Tineret

Sâmbătă, pe data de 21 aprilie, începând de la orele 16 va debuta primul program verde din cadrul evenimentelor Sfântu Gheorghe Capitala Culturală şi de Tineret a Ţinutului Secuiesc, dedicat Zilei Pământului.

Programe conexe încărcate, la Zilele Sfântu Gheorghe
17.04.2012

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au prezentat în conferinţa de presă acele programe adiacente care vor face festivalul din acest an mai colorat, mai deosebit şi mai plin.

Mai mulţi bani în casieria oraşului
13.04.2012

În Administraţia Financiară a Municipiului Sfântu Gheorghe a fost o perioadă foarte aglomerată, fiind zile când au fost în instituţie şi şase sute de persoane pentru plata diferitelor taxe şi impozite.

Încep lucrările la Parcul Memorial 1956
13.04.2012

La iniţiativa revoluţionarilor din '56, anul trecut, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a hotărât amenajarea unui parc memorial al Revoluţiei din 1956.

Ştrandul municipal va avea o faţă nouă
11.04.2012

Au început lucrările la ştrandul din Municipiul Sfântu Gheorghe – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva, menţionând şi faptul că, luând în considerare părerile de pe un site comunitar, au decis să păstreze piscina mare, unde vor fi organizate diferite activităţi sportive, iar elementele distractive îşi vor găsi locul în spaţiul alăturat.

Un teatru şi două săli de cinematograf
10.04.2012

S-au finalizat proiectele clădirii cinematografului din Sfântu Gheorghe, care acum două săptămâni a fost retrocedată  după mai mulţi ani de procese.