ro
 
Duminică, 28. Aprilie 2024.

Știri

Municipalitatea achiziţionează trei noi autobuze
20.06.2011

S.C. Multi – Trans S.A. continuă modernizarea începută în anul 2006 a societăţii de transport în comun. În legătură cu aceste lucruri a vorbit joi, domnul Tittesz Zoltán, directorul instituţiei, împreună cu primarul  Antal Árpád András.

Proiect – pistă pentru biciclete
20.06.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, în scurt timp, va depune un proiect la Fondul de Mediu pentru finanţarea unei piste pentru biciclete, care să se realizeze pe digul de lângă Olt.

Se înregistrează o creştere demografică
20.06.2011

La fel ca în lunile precedente, numărul naşterilor este mai mare decât cel al deceselor. Conform datelor de la Oficiul Stării Civile, în luna mai au venit pe lume 73 de bebeluşi şi 64 de persoane au părăsit lumea pământească.

Inaugurarea parcului de la Şcoala Generală Váradi József
20.06.2011

Având suprafaţa de 10 ari, parcul nu demult amenajat în curtea Şcolii Generale „Váradi József ” din Sfântu Gheorghe a fost inaugurat joi, 16 iunie. Pentru amenajarea spaţiului verde, Fundaţia „Váradi-Bartalis”, şcoala şi municipalitatea au câştigat proiectul lansat de Mol România, pentru spaţii verzi.

Tricouri pentru replica statuii Sfântu Gheorghe
17.06.2011

Pe lângă donaţii în bani, locuitorii oraşului au posibilitatea de a sprijini ridicarea variantei clasice a statuii Sfântului Gheorghe, replica statuii din Praga, prin cumpărarea unor tricouri personalizate cu sigla evenimentului „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”.

Libertate – o necesitate a trupului
17.06.2011

Spectacol de dans

Duminică seara, în Parcul Elisabeta va avea loc un spectacol deosebit în aer liber. Pe data 19 iunie, ora 18, lângă lacul din parc participanţii la atelierul de dans din acest sfârşit de săptămână condus de profesorul de dans Tal Avni din Isreal vor susţine un spectacol de dans contact improvizat întitulat „The body's expectations”.

Sfântu Gheorghe va fi oraşul balaurilor - încheiat
10.06.2011

În cadrul şirului de evenimente organizat cu ocazia aniversării  „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu Asociaţia E.R.Sz.I. anunţă un concurs pentru artişti plastici, pentru crearea şi expunerea pe domeniul public a unor statui, tema fiind balaurii.

Corpuri eterice – Curs de dans de contact, la Sfântu Gheorghe
10.06.2011

În perioada 17 – 19 iunie 2011, ca parte a seriei de evenimente organizate cu ocazia aniversării a 550 de ani de atestare documentară a oraşului Sfântu Gheorghe, va fi organizat un curs de dans liber de improvizaţie, la sala de repetiţii din strada Kós Károly, nr 78.