ro
 
Sâmbătă, 27. Aprilie 2024.

Știri

Au început lucrările pentru amenajarea Parcului memorial '56
26.10.2011

Conform planurilor, executanţii au reuşit să demareze lucrările la amenajarea Parcului memorial \'56, la ora actuală se nivelează terenul de sport al Liceului de Artă „Plugor Sándor”  - a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

În ciuda frigului, se lucrează
26.10.2011

Temperaturile care sunt în scădere şi vremea rea nu reprezintă piedici pentru lucrările care se desfăşoară în tot oraşul – a declarat primarul  Antal Árpád András, acesta adăugând şi faptul că, în scurt timp, va fi turnat şi stratul de uzură pe podul peste Olt, partea de trecere fiind şi ea reconsolidată, în acelaşi timp fiind turnat şi cel de-al doilea strat de asfalt pe străzile Lunca Oltului şi Păiuş David.

Expoziţie în aer liber
26.10.2011

Joi dimineaţa, în centrul municipiului au fost amplasate 10 standuri de expoziţie, pentru o nouă serie de evenimente în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia aniversării „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”.

Expoziţie de lucru de mână în Casa de Cultură Kónya Ádám
25.10.2011

Clubul Mâini Dibace Covăsnene organizează vineri, 28 octombrie o expoziţie de lucru de mână. Clubul a fost înfiinţat în urmă cu un an de către şapte doamne care şi-au propus să acorde atenţie tradiţiilor în curs de uitare.

Lucrările de modernizare la cantina socială vor fi terminate în luna ianuarie
17.10.2011

Deşi ultimul termen de finalizare al lucrărilor de modernizare la cantina socială de pe strada Podeţului a fost stabilit pentru luna noiembrie, executantul lucrărilor a solicitat un nou termen, acesta fiind mijlocul lunii ianuarie.

Căminul de bătrâni Zathureczky Berta va fi reabilitat până la sfârşitul lunii noiembrie
17.10.2011

Starea actuală a lucrărilor de modernizare a Căminului de Bătrâni arată că acestea au suferit o uşoară întârziere, dar acestea pot fi finalizate până la sfârşitul lunii noiembrie – a declarat doamna viceprimar  Sztakics Éva.

Încep lucrările la stadionul mic
17.10.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a predat joi executantului partea din stadionul mic, care se va reabilita din surse proprii – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

Asfaltare şi izolare termică
17.10.2011

Lucrări de infrastructură la Sfântu Gheorghe

În foarte scurt timp, străzile Kőrösi Csoma Sándor şi Bisericii vor avea o faţă complet nouă. La Sfârşitul săptămânii s-a turnat deja un  nou strat de asfalt pe ambele străzi, urmând să se monteze lămpile şi să se finalizeze lucrările la trotuare, astfel finalizându-se lucrările începute de mai bine de doi ani, pe aceste străzi.