ro
 
Vineri, 26. Aprilie 2024.

Știri

Începe desfiinţarea rezervoarelor centralelor termice
16.01.2012

Este de aşteptat ca începând de săptămâna viitoare, societatea care a câştigat licitaţia să demareze lucrările de desfiinţare a rezervoarelor de combustibil care se află în apropierea vechilor centrale termice.

S-au finalizat lucrările la Cantina Socială
16.01.2012

Cantina Socială din Sfântu Gheorghe a fost renovată complet, urmând a fi finalizate doar câteva lucrări în interiorul clădirii. Cantina va aşteapta nevoiaşii cu o masă caldă, deja de la sfârşitul lunii ianuarie.

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2012
10.01.2012

Se aduce la cunoştinţă publică iniţiativa primarului municipiului Sfântu Gheorghe, dl. Antal Árpád András, referitoare la elaborarea Proiectului de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2012, care a fost afişat la sediul instituţiei şi postat pe pagina web www.sfantugheorgheinfo.ro la data de 10.01.2012.

Îndrumar - impozitele şi taxe locale 2012
09.01.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenţia contribuabililor asupra următoarelor prevederi legale privind impozitele şi taxele locale.

În Sfântu Gheorghe vor avea loc serioase investiţii de dezvoltare
09.01.2012

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe se află la începutul unui an foarte solicitant, vor continua lucrările de dezvoltare începute, cele de modernizare, şi vor fi puse în practică mai multe proiecte. În ceea ce priveşte aşteptările în această sferă de activităţi, am stat de vorbă cu domnul  Czimbalmos Csaba.

Ajutor mai puţin pentru încălzire
09.01.2012

Numărul celor care solicită ajutor pentru încălzire în Sfântu Gheorghe poate scădea la jumătate, datorită   regulamentului înăsprit în acest sezon de încălzire, numărul celor care sunt îndreptăţiţi să primească acest sprijin neajungând nici la trei mii – a declarat domnul Tankó Vilmos.

Program de zi la Căminul de Bătrâni
09.01.2012

Începând cu data de 3 ianuarie, reîncepe programul de zi la Căminul de Bătrâni „Zathureczky Berta”, din Sfântu Gheorghe. Consiliul Local a preluat de la executantul lucrării clădirea modernizată a instituţiei sociale la mijlocul lunii decembrie...

Peste zece mii de oameni luându-şi rămas bun de la anul care a trecut
05.01.2012

Ne-am despărţit cu demnitate de anul 2011, în Piaţa Libertăţii, din Sfântu Gheorghe. Anul trecut au avut loc o serie de evenimente de succes, unde, fără doar şi poate, poate fi menţionat şi Balul de Revelion. În ultima zi a anului, peste zece mii de oameni au fost în Piaţa Libertăţii şi s-au simţit bine, ascultând piesele Nicolei, ale trupei Selfish Murphy, ale lui Delhusa Gjon, salutând noul an împreună cu formaţia Zanzibár. Balul de Revelion a fost organizat cu sprijinul Primăriei, exclusiv din sponsorizări.