ro
 
Joi, 18. Aprilie 2024.

Știri

Târg de artă populară
05.09.2012

Între 22 şi 23 septembrie Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târgul de Toamnă, şi aşteaptă prezenţa la târgul tradiţional cu expoziţie a artiştilor populari, păstrători de tradiţie, care pe lângă vânzarea produselor proprii să ţină prezentări în mod interactiv, timp de 4 ore pe zi, despre meşteşugurile lor.

A fost prezentată echipa feminină de baschet Sepsi-SIC
04.09.2012

„Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci!” – a declarat Déri Csaba, antrenorul echipei feminine de baschet Sepsi-SIC, echipă care a fost prezentată presei locale în cadrul conferinţei de presă organizată luni, 3 septembrie.

Campanie de strângere a exponatelor la Muzeul Vânătoresc
29.08.2012

Fundaţia Pro Georgio Sancto face apel, în scopul lărgirii numărului obiectelor care vor fi expuse la Muzeul Vânătoresc din Sfântu Gheorghe. Curatorii expoziţiei permanente caută pentru colecţie arme, echipamente de vânătoare, trofee, şi alte obiecte legate de vânătoare, documente şi fotografii, toate acele articole tradiţionale, specifice zonei noastre.

Victorie pentru Popkov
13.08.2012

Rutierul ucrainean Vitaliy Popkov a câştigat Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc, ediţia a 6-a. Rutierul echipei locale Tuşnad Cyclig Team, Matja Kvasina a câştigat două etape, iar în final a luat şi premiul celui mai bun căţărător, iar la echipe Tuşnad Cycling Team s-a clasat pe locul trei.

Restricţii de circulaţie
07.08.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe vă aduce la cunoştinţă că în perioada 10-11 august se va restricţiona circulaţia rutieră în mai multe zone ale oraşului datorită unor manifestări sportive. Vă rugăm, să nu parcaţi autoturismele pe străzile închise circulaţiei.

Cupa Háromszék – concursul cicliştilor amatori
07.08.2012

Sâmbătă, 11 august, de la ora 10 se vor întrece cicliştii amatori din Sfântu Gheorghe la a treia ediţie a Cupei „Háromszék”. Prin sprijinirea Cupei „Háromszék”, un eveniment susţinut în cadrul Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe doreşte să popularizeze mersul pe două roţi şi modul de viaţă sănătos.

70 de tineri au copt pizza la Câmpul Benedek
06.08.2012

Organizatorii primului eveniment din cadrul Clubului Tineretului au numărat în jur de 70 de tineri care au venit în weekend la tabăra de la Câmpul Benedek pentru a prepara o pizza delicioasă.

Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc
02.08.2012

Evenimentul sportiv marcant al anului, Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc va aduna cel mai mare număr de competitori din istoria sa: la concurs s-au înregistrat 25 de echipe din 18 ţări, ceea ce înseamnă prezenţa a cca.170 de sportivi. Competitorii de la cel de al şaselea Tur vor trebui să parcurgă 5 etape, însemnând 500 km în cele patru zile ale concursului.