ro
 

Știri

Campanie pentru desfiinţarea cerşetoriei
12.10.2012

Conducerea oraşului şi-a propus ca obiectiv important eradicarea unui fenomen care-i deranjează pe mulţi, aşa că de săptămâna viitoare începe campania împotriva cerşetoriei.

Ritmul lucrărilor din oraş este unul bun
08.10.2012

Şi în acest an s-a reuşit modernizarea şi reabilitarea mai multor străzi, trotuare şi infrastructura aparţinătoare acestora, din oraşul nostru. De asemenea, au început lucrări în alte locaţii noi.

Locuinţe de serviciu pentru tineri
08.10.2012

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, , în cadrul programului „Vino acasă!”, a predat instituţiilor de învăţământ şi culturale 28 de locuinţe de serviciu. Aceste locuinţe vor fi date în chirie tinerilor aflaţi la început de drum.

Parcări noi
08.10.2012

În ultimele săptămâni, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a amenajat opt noi parcări în diferite cartiere ale oraşului. Totodată, au fost lărgite cele existente, acestea fiind şi revopsite.

Expoziţie foto la Casa cu Arcade
03.10.2012

Joi, 4 octombrie, cu începere de la orele 19,00, la Casa cu Arcade va avea loc deschiderea expoziţiei artistului Danis János, expoziţie cu titlul „Oameni în negru, alb“.

Conferinţa cu tema construcţii sustenabile
28.09.2012

Avem onoarea să vă invităm la Prima Ediţie  a Conferinţei cu tema CONSTRUCŢII SUSTENABILE, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean al Judeţului Covasna.

Concurs de fotografie „Oraşe locuibile”
28.09.2012

Mosonmagyaróvár, noul oraş înfrăţit cu oraşul nostru, anunţă concurs de fotografie cu tema „Oraşe locuibile”, la care pot participa elevi de liceu de la învăţământul de zi, din Sfântu Gheorghe.

Fotonegativele lui Bortnyik György în colecţia Muzeului Naţional Secuiesc
25.09.2012

Muzeul Naţional Secuiesc s-a îmbogăţit cu zeci de mii de fotonegative a artistului fotograf Bortnyik György. Colecţia valoroasă conţine fotografii cu valoare documentară şi artistică din anii 1969–2000.