ro
 

Știri

Consultare publică privind ştrandul orăşenesc
24.01.2011

Primăria Sfântu Gheorghe iniţiază o consultare publică în legătură cu strategia de dezvoltare a ştrandului orăşenesc. Există două direcţii de dezvoltare: piscina mare va fi reabilitată păstrându-şi forma actuală sau va fi reconstruită cu tobogane şi elemente de parcuri acvatice.

Vor fi mai multe expoziţii la Casa cu Arcade
20.01.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe ar da în administrare spaţiile de expoziţii din Casa cu Arcade, filialei judeţene a Asociaţiei Artiştilor Plastici din România, fiind inclusă şi îngrijirea expoziţiei istoriei oraşului.

Va fi anul infrastructurii
18.01.2011

Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe se poate mândri cu faptul că anul care a trecut a fost unul cu multe succese şi realizări, şi după toate semnele, sensul pozitiv de dezvoltare de anul trecut, continuă şi în anul 2011. Despre cele mai importante idei şi proiecte ale acestui an, l-am întrebat pe domnul primar Antal Árpád András.

Informaţii utile privind impozitele şi taxele locale pe anul 2011
17.01.2011

Primăria Sfântu Gheorghe atrage atenţia contribuabililor asupra următoarelor prevederi legale privind impozitele şi taxele locale:

Se acordă bonificaţie pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31.03.2011, a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pe întregul an de către persoanele fizice şi juridice, după cum urmează: până la 28 februarie 10%, iar în perioada 1-31 martie 5%.

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2011
14.01.2011

Se aduce la cunoştinţă publică iniţiativa primarului municipiului Sfântu Gheorghe, dl. Antal Árpád András, referitoare la elaborarea Proiectului de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2011, care a fost afişat la sediul instituţiei şi postat pe pagina web www.sfantugheorgheinfo.ro la data de 14.01.2011.

Se poate pot depune proiecte pentru programe culturale şi sportive
10.01.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă concurs pentru primul semestru al anului 2011, şi se adresează instituţiilor, organizaţiilor, fundaţiilor şi organizaţiilor de tineret pentru finanţarea activităţilor culturale şi sportive.

Există cerere pentru cultură
10.01.2011

În oraşul Sfântu Gheorghe există un segment de populaţie care cere cultură de înaltă calitate, care o consumă cu regularitate, sunt oameni interesaţi de evenimentele culturale, şi există - din păcate - un segment destul de mare care nu vrea sau nu poate participa la acţiuni culturale – a rezultat din studiul realizat despre obiceiurile consumatorilor de cultură din oraşul nostru.

Raport despre starea zăpezii
08.01.2011

În staţiunea Şugaş-Băi, condiţiile de schiat sunt excelente pe pârtia mică, grosimea stratului de zăpadă este de 15-20 cm.