ro
 
Vineri, 26. Aprilie 2024.

Știri

Locuitorii oraşului Sfântu Gheorghe doresc elemente de distracţie la ştrand
21.02.2011

Marţi s-a închis votarea în legătură cu renovarea ştrandului. În total, au fost 1212 voturi pe site-ul primăriei.  Pe site-ul în limba maghiară au fost 87%, iar pe site-ul în limba română, procentajul a fost de 86,81, pentru reamenajarea bazinului mare şi pentru amplasarea unor elemente de distracţie.

În week-end, vor funcţiona ambele pârtii de schi
19.02.2011

La Şugaş Băi, zăpada este bună pentru schiat, având grosimea de 25 de cm. La ora actuală funcţionează noua pârtie, dar la sfârşit de săptămână, în funcţie de starea vremii, se va da drumul şi la pârtia veche.

Oraşul  Sfântu Gheorghe este premiantul blogosferei
16.02.2011

Săptămâna trecută s-a încheiat votul pe internet, în urma căruia oraşul Sfântu Gheorghe a câştigat Premiul Blogosfera, din cadrul concursului Capitala Verde a României.

Oraşul nostru a câştigat un nou concurs pentru amenajare de parcuri
16.02.2011

În şedinţa de săptămâna trecută, guvernul a aprobat un nou proiect depus de oraşul Sfântu Gheorghe, proiect în valoare de 11 miliarde lei vechi. Din această sumă, aportul propriu al oraşului este de 1 miliard lei vechi.

Sfântu Gheorghe, oraş de 550 de ani
08.02.2011

Anul acesta, oraşul Sfântu Gheorghe aniversează 550 de ani de la atestarea documentară ca aşezare urbană. Consiliul Local al Municipiului reşedinţă de judeţ doreşte ca această aniversare să fie una memorabilă, organizând diferite evenimente pe tot parcursul anului.

Precizări în legătură cu Poliţia Locală
07.02.2011

Numărul de telefon verde al fostei Poliţii Comunitare poate fi apelat gratuit în continuare, singura diferenţă fiind că, de la începutul acestui an, răspunde Poliţia Locală, în schimb, este vorba de aceeaşi instituţie – a declarat primarul  Antal Árpád András.

Şi în acest an se pot solicita gărduleţele
07.02.2011

La fel ca şi în anii precedenţi, şi în acest an, cei de la Serele oraşului vor confecţiona gărduleţe joase din lemn, care vor fi puse la dispoziţia Asociaţiilor de Proprietari din cartierele de blocuri – a declarat primarul oraşului, Antal Árpád András.

Decizia este în mâinile locuitorilor
01.02.2011

Primăria oraşului se pregăteşte de reabilitarea ştrandului contând şi pe părerea locuitorilor. Pe site-ul primăriei se poate vota în legătură cu variantele de dezvoltare ale ştrandului.