ro
 

Știri

Secretul longevităţii: munca
10.11.2009
Cel mai în vârstă locuitor al oraşului, Dl. Módi Ferenc, a împlinit 100 de ani. Primăria oraşului a organizat o festivitate, într-un cadru restrâns, în Casa Căsătoriilor şi cu această ocazie, au închinat un pahar în cinstea Dumnealui,  primarul Antal Árpád András având posibilitatea să-l felicite şi să-i ureze o bătrâneţe liniştită. Din spusele rudelor, în ciuda vârstei înaintate, Dl. Módi se bucura de o sănătate solidă.
Din cauza vremii, lucrările care se desfăşoară în centrul oraşului, au fost întârziate
10.11.2009
Datorită ninsorii timpurii şi a vremii nefavorabile de săptămâna trecută, lucrările de reamenajare şi modernizare din centrul oraşului, vor fi puţin întârziate.
Echipele de lucru se pot vedea în tot oraşul, executarea lucrărilor de marcare a străzilor şi a trecerilor de pietoni se desfăşoară concomitent în mai multe locaţii, şi până la sosirea stâlpilor de iluminat, se lucrează şi se pregăteşte fundamentul acestora.


Hartă interactivă pe site-ul Primăriei - Lucrări de reamenajare şi reparaţii în mai mult de 40 de locaţii
10.11.2009
“În oraşul nostru, în momentul de faţă sunt peste 40 de locaţii unde decurg lucrări de reparaţii şi reamenajări”, ne-a declarat primarul Antal Arpad Andras în conferinţa de presa de joi. Tot dumnealui a menţionat că aceste lucrări şi modul în care evoluează acestea pot fi urmărite pe o harta interactivă de pe site-ul Primăriei.
De acum impozitele şi taxele locale se pot plăti şi on-line
10.11.2009
Primăria Municipiului Sf. Gheorghe împreună cu filiala locală a băncii OTP oferă locuitorilor municipiului posibilitatea de a plăti impozitele şi taxele locale şi cu ajutorul internetului. Condiţia pentru a putea folosi sistemul este ca plătitorii de impozite să aibă un cont curent şi card bancar emis de banca OTP.
Consultare publică privind drapelul municipiului Sfântu Gheorghe
13.10.2009
Începând de luni, 12 octombrie vor fi afişate propunerile pentru drapelul oraşului Sfântu Gheorghe la sediul Primăriei şi pe pagina de web al acestuia (www.sfantugheorghinfo.ro), a anunţat Antal Árpád András, primarul oraşului.