ro
 
Sâmbătă, 27. Iulie 2024.

Știri

Concediul fără plată pe care funcţionarii publici sunt obligaţi să-l ia, nu va afecta publicul larg şi buna desfăşurare a procesului administrativ
27.11.2009
În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul Antal Árpád András a explicat că, în legătură cu concediile fără plată, se consultă în permanenţă cu liderii sindicali.
Salariul angajaţilor din cadrul primăriei trebuie să se reducă cu 15,5 la sută, ţinând cont de hotărârea guvernamentală.
Taximetriştii se mută în faţa Magazinului Universal Şugaş
27.11.2009
Primarul a spus că staţia de taxiuri de pe str. Grof Miko Imre se mută cu câţiva metri mai încolo şi noua locaţie este chiar în faţa magazinului Şugaş, pe banda dispre trotuar iar pe banda exterioara s-au făcut locuri de parcare.
Locuitorii de pe Aleea Făcliei au mulţumit pentru reparaţiile făcute
27.11.2009
„Deşi marea majoritate a locuitorilor acestei scări sunt pensionari, am reuşit să renovăm scara de bloc, pentru că şi această parte ţine de casa noastră, nu?”, a zis cu mândrie D-na Mihaly Ibolya şi le-a arătat ziariştilor, scara de bloc în care locuieşte, pe Aleea Făcliei, din Municipiul Sfântu Gheorghe.
Târg de Crăciun
20.11.2009
Primăria oraşului Sfântu Gheorghe organizează în perioada 17-24 decembrie, în Piaţa Libertăţii (pe aleea din faţa Parcului Elisabeta), Târg de Crăciun. Primăria va pune la dispoziţia comercianţilor, fără taxă, 17 căsuţe de lemn. Înscrierile se fac până la data de 02 decembrie.
Copii din grădiniţa Gulliver au vizitat Primăria Sfântu Gheorghe
16.11.2009
În cursul zilei de luni, Primarul Antal Árpád András, a avut plăcerea să primească nişte musafiri deosebiţi. Două clase aflate în grupa pregătitoare la Grădiniţa Gulliver, au vizitat Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.
Secretul longevităţii: munca
10.11.2009
Cel mai în vârstă locuitor al oraşului, Dl. Módi Ferenc, a împlinit 100 de ani. Primăria oraşului a organizat o festivitate, într-un cadru restrâns, în Casa Căsătoriilor şi cu această ocazie, au închinat un pahar în cinstea Dumnealui,  primarul Antal Árpád András având posibilitatea să-l felicite şi să-i ureze o bătrâneţe liniştită. Din spusele rudelor, în ciuda vârstei înaintate, Dl. Módi se bucura de o sănătate solidă.
Din cauza vremii, lucrările care se desfăşoară în centrul oraşului, au fost întârziate
10.11.2009
Datorită ninsorii timpurii şi a vremii nefavorabile de săptămâna trecută, lucrările de reamenajare şi modernizare din centrul oraşului, vor fi puţin întârziate.
Echipele de lucru se pot vedea în tot oraşul, executarea lucrărilor de marcare a străzilor şi a trecerilor de pietoni se desfăşoară concomitent în mai multe locaţii, şi până la sosirea stâlpilor de iluminat, se lucrează şi se pregăteşte fundamentul acestora.


Hartă interactivă pe site-ul Primăriei - Lucrări de reamenajare şi reparaţii în mai mult de 40 de locaţii
10.11.2009
“În oraşul nostru, în momentul de faţă sunt peste 40 de locaţii unde decurg lucrări de reparaţii şi reamenajări”, ne-a declarat primarul Antal Arpad Andras în conferinţa de presa de joi. Tot dumnealui a menţionat că aceste lucrări şi modul în care evoluează acestea pot fi urmărite pe o harta interactivă de pe site-ul Primăriei.