ro
 
Vineri, 29. Martie 2024.

Știri

Sfântu Gheorghe în 550 de minute
25.03.2011

Lecturi din literatura legată de oraşul nostru

Biblioteca Judeţeană „Bod Péter” şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 1 aprilie 2011, la sediul bibliotecii, un program de lectură cu muzică şi proiecţie de film, la care îi aşteaptă cu drag pe cei interesaţi, din toate categoriile de vârstă, ca să sărbătorească împreună cei 550 de ani de existenţă a localităţii noastre ca oraş.

Se lucrează la lista nominală pentru Premiile PRO URBE
24.03.2011

Săptămâna trecută, membrii Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe s-au sfătuit cu premianţii din anii precedenţi ai premiilor PRO URBE, în legătură cu nominalizaţii la premiile de anul acesta.

Municipalitatea a depus noi proiecte
24.03.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, nu cu mult timp în urmă, a depus două noi proiecte la Administraţia Fondului Cultural Naţional, proiecte pentru finanţarea a două evenimente majore, care vor fi organizate anul acesta.

Burse pentru elevii de etnie romă - lista celor înscrişi
21.03.2011

Până la 14 martie 2011 data limită a depunerii dosarelor pentru solicitarea bursei din cadrul programului de sprijinire a elevilor de etnie roma în municipiul Sfântu Gheorghe au fost depuse şapte solicitări.

Felicitarea cuplurilor care aniversează, anul acesta nunta de aur
21.03.2011

În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, ediţia a 20-a, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe felicită cuplurile care aniversează, anul acesta nunta de aur.

Din sediul poliţiei, locuinţe ANL
16.03.2011

Sediul Poliţiei, aflat în construcţie şi terenul de un hectar şi jumătate, de lângă jandarmerie, vor fi predate Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe – a declarat primarul Antal Árpád András.

Relocări şi extinderi la fosta Şcoală „Kiss Árpád”
14.03.2011

În viitorul apropiat, fosta Şcoală „Kiss Árpád” va suferi mai multe modificări – ne-a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva. Deşi activităţile au continuat în clădire, procesul de funcţionare a instituţiei de învăţământ a fost oprit acum câţiva ani.

Căminul de Bătrâni „Zathureczky Berta” va fi renovat şi lărgit
14.03.2011

Căminul de Bătrâni „Zathureczky Berta” va trece printr-o reabilitare completă – am aflat de la doamna viceprimar Sztakics Éva. Dumeaei a spus că aceste lucrări majore înseamnă că se vor face lucrări de construcţii şi la mansardă, acolo putându-se amenaja 6 noi camere.