ro
 

Știri

Centrul oraşului se modernizează în continuare
14.09.2011

Lucrări mult aşteptate, vor fi terminate anul acesta

Până la sfârşitul anului, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va finaliza lucrările de reabilitare pe străzile Kőrösi Csoma Sándor şi Bisericii, străzi care aparţin de centrul oraşului.

Târg tradiţional în amintirea celor vechi
10.09.2011

În zilele de 24 şi 25 septembrie se desfăşoară în cadrul şirului de manifestări dedicate celor 550 de ani de atestare a oraşului Sfântu Gheorghe, evenimentul cel mai important, tîrgul tradiţional cu expoziţie. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, se desfăşoară în Parcul Elisabeta şi Piaţa Libertăţii.

Târg tradiţional în amintirea celor vechi
05.09.2011

În zilele de 24 şi 25 septembrie se desfăşoară  în cadrul şirului de manifestări dedicate celor 550 de ani de atestare a oraşului Sfântu Gheorghe, evenimentul cel mai important, tîrgul tradiţional cu expoziţie. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, se desfăşoară în Parcul Elisabeta şi Piaţa Libertăţii.

Se adună banii pentru Statuia Sfântului Gheorghe
05.09.2011

Din donaţiile care s-au strâns din comercializarea tricourilor inscripţionate cu „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani” s-a strâns relativ o sumă mică, respectiv 1.300 de lei, dar cu mult mai mulţi bani s-au strâns prin donaţiile în contul deschis cu scopul dezvelizii şi inaugurării noii statui a Sfântului Gheorghe...

S-au prezentat aproape de două ori mai multe persoane
05.09.2011

Pentru recensământul care va avea loc în perioada 20 – 31 octombrie 2011, şi-au depus formularele de înscriere 617 persoane în total, cifră care reprezintă aproape dublul numărului necesar de persoane care să facă recensământul,conform regulamentului juridic, a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

Săptămâna aceasta, evacuare la cinematograf
05.09.2011

Executorul judecătoresc a stabilit pentru Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, ziua de 7 septembrie pentru evacuarea chiriaşului din clădirea Cinematografului Arta.

Cantina Socială va fi reconstruită
05.09.2011

În urma evaluării situaţiei clădirii cantinei sociale, specialiştii au spus că această clădire trebuie reconstruită aproape din temelii – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva, în cadrul conferinţei de presă de joi.

Sală nouă de sport, nu doar pentru Mikó
29.08.2011

Noua sală de sport a Colegiului Székely Mikó, care va fi finalizată până la începutul anului şcolar va putea fi folosită de toţi locuitorii oraşului, deoarece este nevoie de mişcare şi de sport, iar acest gen de relaxare activă se va putea desfăşura şi în centrul oraşului.