ro
 
Joi, 15. Aprilie 2021.

Târg de Ziua Femeii în weekend la Sfântu Gheorghe

05.03.2021

Târgul producătorilor și meșterilor locali va fi organizat luna aceasta în weekendul 6-7 martie, de această dată cu accent pe Ziua Internațională a Femeii – 8 martie.

Pentru prima dată vom crește numărul de participanți la 51 de mese: am creat standuri noi, pe care le vom monta pentru prima dată. Din 2020 am introdus necesitatea de a licita pentru locuri, pe de o parte pentru a împiedica pe cineva să rezerve o masă pentru tot anul, astfel încât niciun alt furnizor să nu aibă loc și, pe de altă parte, pentru a crește calitatea şi capacitatea târgului. Cu tarabele pe care tocmai le-am completat, putem găzdui semnificativ mai mulți furnizori, ceea ce poate fi considerat clar un succes”, a explicat directorul TEGA, Máthé László.

Cele 51 de spaţii nu includ cei 4 producători de kürtőskalács și nici cortul Liceului Tehnologic „Puskás Tivadar”. În acesta din urmă, sunt prezentate sectoarele educației profesionale ale școlii, de data aceasta în domeniile horticulturii și zootehnicii (creșterea animalelor), împreună cu companiile care contribuie, de asemenea, la educația practică în cadrul școlii.

Pe măsură ce se apropie Ziua Femeii, va avea loc și un târg de flori de primăvară, la care participă de data aceasta 10 cultivatori de flori: cu toate acestea, pe lângă flori pentru doamne, târgul va oferi și o oportunitate de a procura flori pentru sezonul cald.

TEGA S.A.

Biroul de presă

Valoarea abonamentelor neutilizate la Baza de înot va fi restituită
14.04.2021

Sepsi ReKreativ anunţă că din cauza pandemiei nu va putea deschide Baza de înot din Sfântu Gheorghe nici în viitorul apropiat.

S-au finalizat lucrările de modernizare la Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor
13.04.2021

Serviciul  Comunitar de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe își continuă activitatea de pe strada Dózsa György nr. 14 într-un spațiu proaspăt renovat.

Din 14 aprilie, locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot prelua puieţii de pomi fructiferi solicitaţi
12.04.2021

Începând de miercuri, 14 aprilie, ora 9, puieţii de pomi fructiferi solicitaţi de locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot fi preluaţi de la Grădinăria oraşului (str. Arcuşului).

Se reiau lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș
12.04.2021

Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș.

Lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi construit un patinoar modern
10.04.2021

Consiliul Judeţean Covasna şi Primăriile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc vor înfiinţa un club de hochei, urmând ca lângă Arena Sepsi să fie construit şi un patinoar modern.