ro
 

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run

19.06.2024

Primăria mun. Sfântu Gheorghe şi Asociaţia Club Sportiv Green Race informează că pentru buna desfăşurare a concursului de alergare Sepsi Inst. Run, vineri vor fi în vigoare mai multe restricţii de circulaţie.

Astfel, începând cu ora 17:30 până la finalizarea concursului (în jurul orei 20), vor fi închise circulației rutiere: str. Gróf Mikó Imre (între str. Gödri Ferenc și str. Libertății), str. Gábor Áron, str. Libertății, str. Spitalului (între str. Vasile Goldiș și str. Libertății), str. Kós Károly (între str. Libertății și str. Andrei Șaguna), str. Táncsics Mihály, str. Fabricii și str. Victor Babeș.

De asemenea, începând cu ora 15:00 până la finalizarea concursului, vor fi închise parcările publice pe străzile Kós Károly, Gábor Áron și Libertății.

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu.

Prima ediţie a concursului Sepsi Inst. Run va avea loc vineri începând cu ora 18:00, startul urmând a se da din Piaţa Centrală. Traseul va parcurge inclusiv câteva dintre clădirile reprezentative ale municipiului Sfântu Gheorghe, printre care fosta Fabrică de Țigarete, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Cinegetic, Biblioteca Județeană și clădirea Primăriei.

Aproape 200 de persoane s-au înscris pentru a participa la una dintre cele trei probe, de alergare 5km sau 10km, dar şi 5km de nordic walking. 

Începe cea de-a șasea ediție Com’ON Sepsi
19.07.2024

Programul de participare pentru tineret din Sfântu Gheorghe îi așteaptă din nou tinerii inițiatori

Transport rapid, sigur și ecologic în Sfântu Gheorghe
19.07.2024

Cine nu își dorește să ajungă dintr-o parte în alta a orașului în mod eficient, sigur și confortabil, fie că este vorba de afaceri, cumpărături, sport sau timp liber? În curând, acest lucru va fi la îndemâna oricui, datorită lansării unui sistem de închiriere de biciclete și a extinderii transportului public.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

S-a deschis noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Suprafața de cca. 7000 mp găzduiește mai multe terenuri de sport potrivite pentru exersarea mai multor ramuri de sport, cum ar fi: fotbal și minifotbal, tenis de picior, volei, baschet, badminton, tenis și tenis de masă