ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc

02.08.2021

Pe 6 august, etapa a treia a turului va avea punct de plecare şi sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.

Etapa a treia a ediţiei din acest an a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc se va desfăşura în exclusivitate în judeţul Covasna, având ca punct de plecare şi sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.

Etapa va avea loc vineri, 6 august, când rutierii se vor deplasa pe traseul Sfântu Gheorghe, Malnaş, Bixad, Balvanyos, Târgu Secuiesc, Covasna, Reci, Sfântu Gheorghe.

Având în vedere acest lucru, vor exista mai multe restricţii de circulaţie în Sfântu Gheorghe după cum urmează:

– Între orele 12:00-13:00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe strada Libertăţii, de la intersecţia cu strada Spitalului şi până la colţul Parcului Elisabeta, dar şi pe strada Gróf Mikó Imre de la colţul Parcului până la intersecţia cu strada Gödri Ferenc.

– Între orele 14:00-17:00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe strada 1 Decembrie 1918 (zona Primăriei) de la intersecţia cu strada Ciucului până la intersecţia cu strada Kossuth Lajos.

Caravana va pleca la ora 12:45 din faţa Casei cu Arcade, urmând să se deplaseze în regim grupat pe strada Gróf Mikó Imre, strada 1 Decembrie 1918, magazinul Lidl, strada Lunca Oltului, startul etapei având loc aproape de ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc.

Sosirea în Sfântu Gheorghe este preconizată a avea loc în jurul orei 15:45-16:00, cicliştii venind dinspre Câmpul Frumos pe strada Constructorilor, str. Lt. Păiuş David, str. 1 Decembrie 1918, cu sosire în faţa Primăriei.

Organizatorii Turului Ciclist fac un apel la locuitori şi şoferi să respecte indicaţiile voluntarilor şi forţelor de ordine de pe traseu pentru buna desfăşurare a turului şi pentru evitarea unor eventuale accidente.

Reducem amprenta ecologică a Zilelor Sfântu Gheorghe: se folosesc doar pahare reutilizabile
25.04.2024

În încercarea de a reduce cât mai mult cantitatea de deșeuri generate în timpul evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția cumpărătorilor și comercianților, începând cu ediția din acest an a Zilelor Orașului, doar pahare reutilizabile.

Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie