ro
 
Sâmbătă, 27. Iulie 2024.

Primăria Sfântu Gheorghe a felicitat cuplurile care au aniversat nunta de aur, diamant şi chiar platină

16.10.2023

22 de cupluri au participat la ceremonia de duminică

O ceremonie de felicitare a cuplurilor care aniversează nunta de aur sau de diamant a avut loc duminică la Casa Căsătoriilor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Cele 20 de cupluri care au aniversat nunta de aur (50 de ani de căsnicie) și câte un cuplu care a sărbătorit 60, respectiv 70 de ani de căsnicie, au fost felicitate de primarul Antal Árpád, viceprimarul Vargha Fruzsina și pastorul Bisericii reformate fortificate din Sfântu Gheorghe, Dénes Katinka. 

Primarul Antal Árpád a felicitat cuplurile participante pentru exemplul oferit tinerilor. „Le mulțumesc şi pentru ceea ce au făcut pentru oraș, pentru că au creat valoare în domeniul în care au activat. Ați construit acest oraș și încercăm să continuăm această muncă”, a subliniat primarul.

„Astăzi vă sărbătorim pe dumneavoastră, astăzi ne-am adunat pentru dumneavoastră. Ceremoniile de acest gen ne apropie și vă apropie, pentru că drumurile și poveștile de viață similare, sau chiar etapele diferite ale vieții, pot fi interesante și emoționante pentru noi toți”, a spus viceprimarul Vargha Fruzsina în discursul ei. 

„Atunci când Dumnezeu îi atribuie cuiva o pereche, îi atribuie una care să fie prețuită, iubită și apărată”, a spus şi Dénes Katinka, pastor reformat.

Primăria Sfântu Gheorghe a creat o tradiție și de mai bine de 10 ani sărbătorește cuplurile care au împlinit 50, 60 sau chiar 70 de ani de căsnicie. Până în prezent, aproape 320 de cupluri au fost felicitate pentru perseverența, fidelitatea și dragostea lor. Ceremonia din acest an a inclus un buchet de flori, o felicitare aniversară și un prânz pentru cuplurile de vârstnici. Molnár Anita, elevă a Liceului de Arte „Plugor Sándor", și profesorul ei, Lőfi Gellért, au cântat la vioară și pian, ceea ce a făcut ca atmosfera evenimentului să fie și mai festivă.

Începe cea de-a șasea ediție Com’ON Sepsi
19.07.2024

Programul de participare pentru tineret din Sfântu Gheorghe îi așteaptă din nou tinerii inițiatori

Transport rapid, sigur și ecologic în Sfântu Gheorghe
19.07.2024

Cine nu își dorește să ajungă dintr-o parte în alta a orașului în mod eficient, sigur și confortabil, fie că este vorba de afaceri, cumpărături, sport sau timp liber? În curând, acest lucru va fi la îndemâna oricui, datorită lansării unui sistem de închiriere de biciclete și a extinderii transportului public.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

S-a deschis noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Suprafața de cca. 7000 mp găzduiește mai multe terenuri de sport potrivite pentru exersarea mai multor ramuri de sport, cum ar fi: fotbal și minifotbal, tenis de picior, volei, baschet, badminton, tenis și tenis de masă