ro
 
Marți, 06. Decembrie 2022.

Pe 20 iunie încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe

15.06.2022

În perioada 20 iunie - 7 iulie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. La fel ca în anul precedent, programul se va desfășura în două sesiuni de câte o lună fiecare. 

Tinerii care doresc să participe la programul de internship, să își folosească abilitățile și să dobândească noi experiențe sunt așteptați în cadrul unor birouri ale Primăriei, precum cabinetele viceprimarilor, dar și în mai multe instituții subordonate acesteia. 

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți următoarele documente la adresa kata.dobai@sepsi.ro până la data de 7 iulie: CV (Europass), copie a cărții de identitate, adeverință care să ateste statutul de student sau adeverința de studii, dar și să completați formularul de înscriere disponibil AICI

Între 11 și 15 iulie, candidații vor susține un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituția subordonată în care stagiarii își vor desfășura internshipul, în funcție de studiile și interesele lor. 

În acest an, un total de 20 de tineri vor putea participa la programul de internship, primul grup în perioada 18 iulie - 12 august și al doilea grup în perioada 13 august - 9 septembrie. 

Regulament și anexe

Un nou SepsiBook la sfârșitul lunii mai
05.12.2022

În ultimul weekend al primăverii anului viitor va avea loc cea de-a doua ediție a târgului de carte și a festivalului de literatură contemporană SepsiBook. Organizatorii au stabilit perioada exactă: 25-28 mai 2023, la Arena Sepsi.

Propunerile pentru statuia lui Petőfi Sándor au fost jurizate
28.11.2022

Competiția a fost câștigată de Gergely Zoltán, un sculptor din Cluj-Napoca

37 de persoane s-au înscris la cursurile de română sau maghiară
28.11.2022

Dintre acestea, 34 au fost declarate eligibile.

Începe montarea patinoarului în aer liber din Piaţa Centrală
24.11.2022

Patinoarul va avea o dimensiune de 20x29 metri şi va fi amplasat pe platoul situat în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean Covasna, urmând să funcţioneze din decembrie până anul viitor în martie.

Desene de lumini proiectate în decembrie pe fațada Teatrului „Tamási Áron”
17.11.2022

Apel pentru copii și elevi pentru a crea desene de Crăciun pentru o proiecție festivă