ro
 

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot solicita cardul de reduceri la facilităţile sportive şi de agrement

06.12.2021

Sepsi Card va oferi reduceri de preţ ale biletului de intrare la Baza de Înot şi Recreere (piscină, ştrand, Şugaş spa, grota salină), la patinoar şi la pârtiile de schi de la Şugaş Băi.

Pentru a intra în posesia cardului, locuitorii cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local (poate fi găsită AICI), copie după buletin sau, după caz, carnet de elev vizat, şi o fotografie a solicitantului. De asemenea, elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din Sfântu Gheorghe, pot beneficia de Sepsi Card.

NOU! Regulile programului au fost modificate, astfel că sunt eligibili și copiii de grădiniță care nu locuiesc în Sfântu Gheorghe, dar frecventează grădinița aici.

Cererile în format de hârtie pot fi solicitate şi depuse inclusiv personal la sediul Sepsi Rekreativ din incinta Arenei Sepsi sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, alături de actele necesare şi o fotografie printată.

Până la această dată, aproape 3.500 de persoane au solicitat Sepsi Card. De la 1 ianuarie 2022,  reducerile sunt disponibile doar posesorilor de Sepsi Card.

Primăria Sfântu Gheorghe se preocupă constant de îmbunătăţirea vieţii locuitorilor şi de dezvoltarea educaţiei fizice şi a sportului, iar uşurarea accesului la aceste activităţi le creează locuitorilor un mediu optim pentru mişcare prin practicarea la scară largă a sportului. În acest sens, municipalitatea implementează la nivelul oraşului noul Sepsi Card, de care pot beneficia toţi locuitorii din Sfântu Gheorghe, indiferent de vârstă.

Primăria Sfântu Gheorghe reaminteşte că participarea la Recensământ este obligatorie
04.07.2022

Municipalitatea roagă locuitorii să permită recenzorilor accesul în locuinţă sau să ia legătura cu aceştia

La Sfântu Gheorghe va fi construit un Muzeu al Comunismului unic în ţară
01.07.2022

Consiliul Local a aprobat depunerea proiectului, pentru care există o finanţare de 11,4 milioane de euro din PNRR

Patinoar artificial, ecoinsule de colectare a deşeurilor în tot oraşul şi 12 staţii de încărcare pentru maşini electrice
30.06.2022

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea oraşului.

Primăria Sfântu Gheorghe acordă ajutoare de urgență persoanelor nevoiașe în cazuri justificate
30.06.2022

Pentru a clarifica dezinformările formulate și răspândite pe rețelele de socializare în ultima perioadă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe informează locuitorii despre posibilitatea acordării de ajutoare de urgență pentru cei aflați în dificultate. 

Măsuri preventive în perioade caniculare
28.06.2022

Administraţia Națională de Meteorologie a emis o avertizare de caniculă pentru perioada următoare.