ro
 
Marți, 26. Octombrie 2021.

Card de reduceri la facilităţile sportive şi de agrement pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe

28.06.2021

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat instituirea Programului multianual „Sepsi Card” pentru susţinerea activităţilor sportive şi recreative din municipiu.

Primăria Sfântu Gheorghe se preocupă constant de îmbunătăţirea vieţii locuitorilor şi de dezvoltarea educaţiei fizice şi a sportului, iar uşurarea accesului la aceste activităţi le creează locuitorilor un mediu optim pentru mişcare prin practicarea la scară largă a sportului. În acest sens, municipalitatea implementează la nivelul oraşului noul Sepsi Card, de care pot beneficia toţi locuitorii din Sfântu Gheorghe, indiferent de vârstă.

Sepsi Card va oferi reduceri de preţ ale biletului de intrare la Baza de Înot şi Recreere (piscină, ştrand, Şugaş spa, grota salină), la patinoarul din centrul oraşului şi la pârtiile de schi de la Şugaş Băi.

Pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe va exista o perioadă de graţie până la sfârşitul acestui an în care vor putea beneficia de reduceri pe baza buletinului sau a carnetului de elev vizat, urmând ca de la 1 ianuarie 2022 reducerile să fie disponibile doar posesorilor de Sepsi Card.

Pentru a intra în posesia cardului, locuitorii cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local (poate fi găsită AICI), copie după buletin sau, după caz, carnet de elev vizat, şi o fotografie a solicitantului. De asemenea, elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din Sfântu Gheorghe, pot beneficia de Sepsi Card.

Cererile în format de hârtie pot fi solicitate şi depuse inclusiv personal la sediul Sepsi Rekreativ din incinta Arenei Sepsi sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, alături de actele necesare şi o fotografie printată.

Pe 1 iulie se deschide Ştrandul Municipal

În ceea ce priveşte Ştrandul din Sfântu Gheorghe, sezonul va începe joi, 1 iulie, când ştrandul se va deschide la 70% din capacitate, adică un maxim de 1.400 de persoane. Programul va fi zilnic, într-o singură serie, între orele 9:00-20:00.

Preţul standard al biletului pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe va fi în acest an de 24 de lei, faţă de 48 de lei cât va costa biletul întreg pentru persoanele din alte localităţi. De asemenea, preţul cu reducere pentru minori, persoane peste 60 de ani sau cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe va fi de 10 lei, faţă de 20 de lei pentru persoanele din alte localităţi.

Pot fi achiziţionate şi abonamente de sezon, valabile 90 de zile, care costă 151 de lei pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe (302 lei preţ întreg), sau 101 lei pentru minori, persoane peste 60 de ani sau cu dizabilităţi din Sfântu Gheorghe (202 lei preţ întreg), acestea putând fi folosite inclusiv la piscină sau Şugaş spa.

În continuare, beneficiarii cardurilor pentru familii numeroase vor avea o reducere de 75% din tariful standard al localnicilor.

Intrarea la ştrand se va face şi în acest an doar pe poarta laterală, iar din cauza centrului de vaccinare care funcţionează în clădirea de la intrarea în ştrand, mai multe vestiare au fost amplasate în curtea ştrandului.

Biletele pot fi achiziţionate şi online începând din această săptămână, de pe site-ul Sepsi Rekreativ (click AICI).

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
25.10.2021

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, începând cu data de 25 octombrie accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege. 

107 pedagogi vor fi sprijiniți de către Primăria Sfântu Gheorghe pentru achiziţionarea de dispozitive electronice
25.10.2021

Au fost evaluate cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu.

Primăria Sfântu Gheorghe reintroduce programările la birourile instituţiei
18.10.2021

Din 20 octombrie, accesul în sediul Primăriei se va putea face doar pe baza unei programări prealabile.

Voi cum vă deplasați?
14.10.2021

Sondaj privind obiceiurile de transport ale locuitorilor din Sfântu Gheorghe

Lucrări în desfăşurare pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe
14.10.2021

Mai multe lucrări de modernizare şi întreţinere au loc în această perioadă pe diferite străzi din Sfântu Gheorghe.