ro
 
Vineri, 23. Februarie 2024.

A început votarea finaliştilor Best of Sepsi!

12.10.2023

Tot joi a început şi înscrierea publicului larg pentru participarea la Gala din 11 noiembrie

Timp de trei săptămâni, în perioada 12 octombrie – 2 noiembrie, are loc etapa votului în cadrul primei ediţii Best of Sepsi. Pe site-ul bestofsepsi.ro vor putea fi votaţi cei 45 de finalişti în cele 9 categorii AICI

Finaliştii sunt prezentaţi pe site cu cuvintele celor care i-au nominalizat, iar fiecare utilizator poate vota o singură dată în fiecare categorie.

Tot pe 12 octombrie a început şi înscrierea publicului larg pentru participarea la Gala Best of Sepsi care va avea loc pe 11 noiembrie de la ora 18:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”. La Gală vor putea participa maxim 150 de persoane din oraş, pe bază de înscriere completând formularul de AICI. Participanţii vor fi stabiliţi în ordinea înscrierii şi doar persoanele care primesc confirmare de participare prin SMS vor putea lua parte la Gală.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

„A fi antrenor este o vocație”
22.02.2024

Interviu cu antrenoarea de baschet Bordás Noémi-Agota din cadrul programului „Iniţiere în sport”

Facilităţi pentru înfrumuseţarea zonelor verzi din jurul blocurilor
19.02.2024

Puteţi solicita de la Primăria Sfântu Gheorghe bunuri în valoare de până la 3.000 de lei, 80% din costuri fiind acoperite de municipalitate

Locuitorii din Sfântu Gheorghe sunt rugați să sesizeze cazurile de vandalism la Poliția Locală
19.02.2024

Poliția Locală Sfântu Gheorghe primește rar sesizări din partea populației referitor la cazurile de vandalism, astfel încât cu greu poate lua măsuri față de cei care deteriorează punctele de colectare a deșeurilor, spre exemplu.

Zilele Sfântu Gheorghe – o sărbătoare a tuturor
14.02.2024

Cu un târg al meşteşugarilor și un oraș al copiilor, baza tinerilor și un festival de muzică stradală, o varietate bogată de mâncare și gastronomie stradală, concerte, o tombolă și focuri de artificii și aproximativ 150 de evenimente, organizatorii se pregătesc pentru cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, care va avea loc între 23 și 28 aprilie.

Covor asfaltic nou pe strada Nicolae Iorga
13.02.2024

Lucrăm constant la modernizarea rețelei de drumuri și trotuare din Sfântu Gheorghe