ro
 
Joi, 27. Ianuarie 2022.

Trecerea la nivel cu calea ferată din Sfântu Gheorghe va fi închisă între 24 mai și 26 iunie pentru lucrări de reabilitare

18.05.2021

În perioada 24 mai - 26 iunie, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA va efectua lucrări de reabilitare la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Armata Română. În perioada lucrărilor trecerea în această zonă va fi închisă complet, însă cei care vin dinspre sau pleacă din oraș spre Câmpul Frumos o pot face prin strada Constructorilor. Cei care sosesc dinspre strada Gării pot în continuare să vireze la stânga pe strada Armata Română și să urmeze sensurile actuale de circulație din fața unității militare. Strada Toamnei, strada Recoltei, strada Gyertyánffy Ferenc și strada Ceferiștilor pot fi accesate tot prin strada Constructorilor. 

De asemenea, închiderea circulației rutiere va fi semnalizată prin indicatoare de circulație la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Gării, la intersecția străzii Locotenent Păiș David cu strada Constructorilor, la intersecția străzii Armata Română cu strada Constructorilor și la intersecția străzii Armata Română cu strada Gării.

 

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat cel mai mare buget din istoria oraşului
27.01.2022

Printre altele, Primăria va porni în acest an un program multianual de construire de locuinţe

Autobuze din oră în oră spre Şugaş Băi în weekenduri
26.01.2022

Ambele pârtii de schi sunt deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Ghid pentru închirierea locurilor de parcare rezidenţiale în Sfântu Gheorghe
21.01.2022

Cererile pentru locurile de parcare libere rămase (unde nu a fost încă instalată o structură metalică galbenă), care au fost create în trecut, pot fi depuse pe tot parcursul anului la Primărie.

Traseu prelungit pentru trenuleţul turistic din Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Acum sunt posibile și rezervările de grup 

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege.