ro
 
Vineri, 20. Septembrie 2024.

Trecerea la nivel cu calea ferată din Sfântu Gheorghe va fi închisă între 24 mai și 26 iunie pentru lucrări de reabilitare

18.05.2021

În perioada 24 mai - 26 iunie, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA va efectua lucrări de reabilitare la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Armata Română. În perioada lucrărilor trecerea în această zonă va fi închisă complet, însă cei care vin dinspre sau pleacă din oraș spre Câmpul Frumos o pot face prin strada Constructorilor. Cei care sosesc dinspre strada Gării pot în continuare să vireze la stânga pe strada Armata Română și să urmeze sensurile actuale de circulație din fața unității militare. Strada Toamnei, strada Recoltei, strada Gyertyánffy Ferenc și strada Ceferiștilor pot fi accesate tot prin strada Constructorilor. 

De asemenea, închiderea circulației rutiere va fi semnalizată prin indicatoare de circulație la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Gării, la intersecția străzii Locotenent Păiș David cu strada Constructorilor, la intersecția străzii Armata Română cu strada Constructorilor și la intersecția străzii Armata Română cu strada Gării.

 

Eva FilmMakers Festival 2024: noutăți în programul celei de-a IV-a ediții
19.09.2024

Eva FilmMakers Festival revine în acest an, între 20 și 27 septembrie, cu o ediție dedicată exclusiv filmelor regizate de femei, aducând în prim-plan creațiile cinematografice realizate de regizoare din România și Ungaria.

Vineri începe cea de-a 16-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe
17.09.2024

Peste 100 de evenimente, aproximativ 50 de ramuri sportive și multă voie bună, asta promit organizatorii celei de-a 16-a ediții a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe. Între 20 și 22 septembrie, cu toții, de la tineri până la cei vârstnici, sunt invitați să pună orașul în mișcare.

Modernizarea transportului public din Sfântu Gheorghe ajunge într-o nouă etapă
12.09.2024

Sunt amplasate noile staţii inteligente de autobuz şi se lucrează la un nou sistem de semaforizare.

Lacul din cartierul Gării începe să prindă forma finală
06.09.2024

Se construiește o nouă cofetărie pe insulă, şi a fost testată pompa de apă

Peste 2.500 de utilizări ale bicicletelor din sistemul Sepsi Bike
30.08.2024

Experiența primelor săptămâni și răspunsuri la problemele apărute.