ro
 
Miercuri, 24. Iulie 2024.

Sfântu Gheorghe intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă

23.11.2023

Noi instalaţii de lumini au fost montate în oraş, iar iubitorii patinajului vor avea la dispoziţie două patinoare. 

Primăria Sfântu Gheorghe a început în această săptămână montarea instalaţiilor de lumini pentru sărbătorile de iarnă. Deşi ordonanţele Guvernului de reducere a cheltuielilor limitează destul de mult inclusiv aceste investiţii, municipalitatea a reuşit în acest an să închirieze noi elemente de lumini pentru diferite zone din oraş.

Montarea acestora a început zilele trecute, dar vor fi folosite şi elementele mai vechi care încă mai sunt în stare de funcţionare. E bine de ştiut că ultima achiziţie importantă de instalaţii de lumini a fost făcută acum aproape 15 ani, de-atunci fiind folosite aproximativ aceleaşi instalaţii în fiecare an. 

Deşi ne-am dori să fie împodobite cât mai multe străzi din oraş, este imposibil să fie montate instalaţii pe toate cele peste 200 de străzi, dar vom încerca să ajungem cu instalaţii de lumini în fiecare cartier.

Luminile de sărbători vor fi aprinse în primul weekend din decembrie, înaintea aprinderii primei lumânări de Advent, care va avea loc duminică, 3 decembrie, de la ora 19:30 în Piaţa Centrală.

Între timp, societatea Sepsi ReKreativ pregăteşte şi un nou sezon de patinaj. Astfel, patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi se va deschide publicului în primul weekend din decembrie, iar patinoarul în aer liber din faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean va putea fi folosit înainte de Crăciun.

Începe cea de-a șasea ediție Com’ON Sepsi
19.07.2024

Programul de participare pentru tineret din Sfântu Gheorghe îi așteaptă din nou tinerii inițiatori

Transport rapid, sigur și ecologic în Sfântu Gheorghe
19.07.2024

Cine nu își dorește să ajungă dintr-o parte în alta a orașului în mod eficient, sigur și confortabil, fie că este vorba de afaceri, cumpărături, sport sau timp liber? În curând, acest lucru va fi la îndemâna oricui, datorită lansării unui sistem de închiriere de biciclete și a extinderii transportului public.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

S-a deschis noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Suprafața de cca. 7000 mp găzduiește mai multe terenuri de sport potrivite pentru exersarea mai multor ramuri de sport, cum ar fi: fotbal și minifotbal, tenis de picior, volei, baschet, badminton, tenis și tenis de masă