ro
 
Luni, 30. Noiembrie 2020.

Servicii limitate pentru clienți la Direcția de Asistență Socială

13.11.2020

Din cauza mai multor cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor, serviciile de relaţii cu clienții sunt limitate la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Sfântu Gheorghe.

Pentru că mai mulți angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, serviciul pentru clienți este limitat, dar operațional. Beneficiarii pot depune în zilele lucrătoare între orele 9:00-13:00 documentele necesare pentru ajutoare de urgenţă, indemnizație familială, ajutor pentru persoanele cu dizabilități, ajutor de încălzire etc.

Direcția de Asistență Socială a suspendat munca de teren, pregătirea studiilor de caz și primirea solicitărilor de documente non-urgente.

Primăria Sfântu Gheorghe a dezinfectat clădirea Direcției de Asistență Socială de pe strada Erege, iar în instituție lucrează doar personalul cu teste negative, în conformitate cu toate reglementările obligatorii de sănătate și siguranță.

Municipalitatea recomandă locuitorilor să se adreseze mai întâi telefonic personalului Direcției de Asistență Socială înainte de a merge personal pentru a depune documentele necesare. Puteți obţine informaţii la numărul 0267 312 111.

Aproape 200 de educatori au solicitat sprijin pentru achiziţionarea de dispozitive electronice
28.11.2020

Consiliul Local Sfântu Gheorghe sprijină cu sume de până la 1.500 de lei achiziționarea de laptopuri sau tablete pentru educatorii de grădiniță.

Căutăm colegi la cabinetul primarului şi ale viceprimarilor
27.11.2020

Ţi se pare atractiv și provocator să participi la procesele care afectează un întreg oraș?

Prima lună în funcţia de viceprimar al Municipiului Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Vargha Fruzsina a prezentat într-o conferință de presă proiectele şi temele pe care le-a dezvoltat în această perioadă

Anul acesta, sărbătoarea Adventului va avea loc într-o formă diferită la Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Două coroane uriaşe vor fi amplasate de Primărie în oraş

Posesorii de carduri pentru familii numeroase pot depune cererile pentru sprijinul în achiziţionarea de echipamente informatice
24.11.2020

Pe lângă profesori şi educatori, Primăria Sfântu Gheorghe sprijină şi posesorii de carduri pentru familiile numeroase în achiziționarea de computere desktop, laptopuri sau tablete necesare copiilor pentru învățarea online.