ro
 
Duminică, 20. Iunie 2021.

Schimbări ale regulilor de trafic pe strada Lunca Oltului!

28.05.2021

Începând de luni, 31 mai, intră în vigoare noi reguli de trafic pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe, menite să reducă numărul de accidente şi să crească gradul de siguranţă al participanţilor la trafic.

Astfel, va fi interzis virajul la stânga dinspre strada Lunca Oltului spre strada Oltului, după Piscină. Şoferii vor trebui să meargă până la sensul giratoriu de la centrul comercial de unde se vor putea întoarce pentru a vira pe strada Oltului.

De asemenea, pe sensul de intrare în oraş dinspre Miercurea Ciuc, va fi marcată linie continuă între Sala Olympia Fitness şi intersecţia cu strada Kökényes, fiind interzis virajul la stânga către unităţile comerciale cuprinse între magazinele Depo şi Demeter LKL. Şoferii vor trebui să meargă până la sensul giratoriu de la centrul comercial de unde se vor putea întoarce pentru a intra la aceste magazine.

În acelaşi timp, având în vedere că a fost amplasată o nouă trecere de pietoni odată cu construirea centrului comercial, trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Lunca Oltului şi Kökényes se desfiinţează.

Hai să vedem împreună meciurile de la Euro 2020!
14.06.2021

Mai multe partide de la Campionatul European de Fotbal vor fi proiectate pe un ecran uriaş în parcul comun al Casei de Cultură „Kónya Ádám” şi al Liceului de Arte „Plugor Sándor”

Noi trasee adăugate programului Pedibus
10.06.2021

Elevii din Sfântu Gheorghe pot merge la școală pe jos şi din cartierele Gării și Oltului

Din 11 iunie se redeschid toate facilitățile de agrement de la Șugaș Băi
09.06.2021

Cei mari și cei mici deopotrivă sunt așteptați începând cu data de 11 iunie în stațiunea Șugaș Băi cu o gamă largă de activități de petrecere a timpului liber, dar și cu facilități de agrement și de wellness.

Faceți drumeții doar pe traseele marcate de Salvamont
08.06.2021

Centrul Județean pentru Protecţia Naturii și Salvamont Covasna le atrag atenția turiștilor să folosească pentru drumeții doar traseele omologate, marcate de către Salvamont.

Lucrări mai mici sunt în desfășurare pe străzile din Sfântu Gheorghe
04.06.2021

Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő lucrează în mai multe locații din oraș