ro
 
Miercuri, 17. Aprilie 2024.

Sâmbătă are loc o nouă Zi a porţilor deschise la Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos

02.11.2023

Societatea TEGA, care administrează Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos, anunţă organizarea unei noi zile a porților deschise sâmbătă, 4 noiembrie, în cadrul căreia 169 de câini își așteaptă viitorii stăpâni.

Cei mai mulţi câini sunt cei din rasele comune, dar există un număr important de câini sănătoși, tineri, orientați spre familie, sau câini potriviți pentru pază, atât de talie mare cât și mică.

Câinii care sunt propuși spre adopție la Ziua Porților Deschise vor fi vaccinați, cipaţi și castrați, iar noul proprietar îi poate lua acasă fără niciun cost.

Programul este organizat de TEGA S.A. şi Asociaţia pentru câini fără stăpân AMY și oferă variante inclusiv pentru cei care nu au posibilitatea de a lua un câine acasă: animalele pot fi plimbate periodic la fața locului, ceea ce este o idee excelentă și pentru câinii care trăiesc în spații relativ mici.

Personalul TEGA vă poate vorbi despre câinii care sunt de adoptat, deoarece le cunoaște temperamentul, dar există și posibilitatea de a vedea cum se comportă în preajma altor animale, cum ar fi pisicile Adăpostului.

Până acum, anul acesta, 218 câini au fost adoptați de la adăpost, dar bilanţul este în continuare unul negativ, deoarece tot în această perioadă au fost aduşi în adăpost 269 de câini, adică un surplus de 51 de câini. Cei care adoptă un câine de la adăpost ajută de fapt două animale: pe cel pe care îl iau acasă și pe cel care îi poate lua locul câinelui adoptat.

Organizatorii vă așteaptă cu drag pe 4 noiembrie, între orele 10.00 și 15.00.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.