ro
 
Duminică, 14. Iulie 2024.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ

10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive. Timp de trei zile, între 20 și 22 septembrie, centrul orașului Sfântu Gheorghe va deveni din nou principalul loc de întâlnire al iubitorilor sportului, însă competițiile deja tradiționale vor implica și alte locații din oraș. Cele aproape 100 de programe vor oferi publicului larg prilejul de a încerca diferite sporturi, dar şi şansa de a se familiariza cu bunele practici ale stilului de viață activ şi sănătos.

Scopul Zilelor Sportive rămâne neschimbat: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pune orașul în mișcare. Un alt obiectiv al evenimentului este să creeze cadrul ideal în care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască reciproc.

Programele variate ale celor trei zile vor oferi o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori cât și celor profesioniști. Pe lângă activitățile sportive, vor avea loc o serie de discuții și întâlniri cu publicul. Organizatorii se pregătesc în acest an și cu câteva noutăți.

Cluburile sportive, antrenorii, profesorii de sport și toți cei interesați sunt rugați să transmită organizatorilor intenția de participare până la data de 1 august 2024 prin completarea formularului din link-ul de AICI.

Cea de a 16-a ediție a Zilelor Sportive este organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația Sportivă Equites.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.