ro
 
Sâmbătă, 03. Iunie 2023.

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia suporterilor Sepsi OSK un tren gratuit pentru finala Cupei României

17.05.2022

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren cu 590 de locuri care să îi transporte la București pentru finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK şi FC Voluntari, care va avea loc joi de la ora 20:30 pe Stadionul Giulești. Detaliile au fost oferite de primarul Antal Árpád într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele clubului de fotbal, Diószegi László.

Trenul va pleca din Gara Sfântu Gheorghe joi la ora 12:20, iar transportul va fi gratuit. Trenul de întoarcere va pleca la ora 0:10 din Bucureşti urmând să ajungă în Sfântu Gheorghe în jurul orei 3:40.

Înscrierea pentru un loc în tren se poate face miercuri între orele 9-18 la casa de bilete a noului stadion Sepsi OSK, accesul fiind permis doar celor care au bilete pentru meciul de joi seară. 

“În primul rând vreau să felicit echipa pentru că a câştigat play-out-ul, dar şi pentru că va juca finala Cupei României. Am vorbit cu patronul clubului că ar fi bine să ajutăm să ajungă cât mai mulţi suporteri la acest meci. Am discutat cu CFR Călători, astfel că vom pune la dispoziția suporterilor un tren special care va circula joi între Sfântu Gheorghe şi Bucureşti.

Eu sunt convins că suporterii care vor participa la acest meci vor arăta adevărata faţă a comunității noastre, şi anume faptul că suntem civilizați și că nu răspundem la provocări. În acelaşi timp trebuie să transmitem foarte clar tuturor că respectul înseamnă şi să ne respecte pe noi. Trebuie să fim şi noi respectați și asta înseamnă şi să ne putem cânta imnurile. Imnurile noastre sunt ale comunităţii maghiare, sunt ale secuilor, şi nu sunt împotriva nimănui. Oferim respect şi merităm respect, nu aşa cum s-a întâmplat aseară la Craiova unde arbitrul a fost nevoit să oprească partida de două ori din cauza scandărilor xenofobe ale gazdelor”, a declarat primarul Antal Árpád.

“Suntem în faţa unei mari realizări dacă am reuşi joi să şi câştigăm Cupa. Cred că este cel mai important moment din istoria clubului nostru. Vreau să mulțumesc Primăriei Sfântu Gheorghe că a reuşit într-un timp foarte scurt să pună la dispoziția suporterilor un tren gratuit spre Bucureşti. Suporterii care au bilet la meci şi care vor să meargă cu trenul la Bucureşti să vină la noi la club şi primele 590 de persoane vor primi loc în tren”, a explicat şi patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

Cea de-a doua ediție a SepsiBook a fost un real succes
31.05.2023

Târgul de carte şi festivalul de literatură contemporană s-au bucurat de mii de vizitatori zilnic și de o atmosferă deosebită

O nouă bază sportivă va fi realizată la Sfântu Gheorghe
30.05.2023

Firmele pot depune oferte pentru construirea noului patinoar artificial de lângă Arena Sepsi

O expoziție interactivă se deschide cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari în clădirea fostei fabrici de țigarete
30.05.2023

Expoziția va putea fi vizitată timp de 4 zile, începând cu 13 iunie, la primul etaj al fostei fabrici de țigarete.

Sepsi OSK prezintă trofeul Cupa României
25.05.2023

Sărbătoarea va avea loc vineri după-masă la stadionul echipei şi va cuprinde şi un concert Republic

Încep lucrările pe strada Ciucului, tronsonul dintre străzile Câmpului şi Lunca Oltului
25.05.2023

De asemenea, începând de săptămâna viitoare timp de 7 zile nu se va putea circula deloc pe strada Ciucului, tronsonul dintre străzile Bisericii şi Romulus Cioflec