ro
 
Joi, 27. Ianuarie 2022.

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte noi locaţii pentru centre de vaccinare

28.01.2021

Municipalitatea face un apel la medicii şi asistentele care doresc să se implice în campania de vaccinare să anunţe acest lucru.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru deschiderea unor noi centre de vaccinare în cadrul campaniei naţionale de imunizare anti-COVID-19.

Din etapa a II-a a devenit operaţional Centrul de Vaccinare din strada Daliei nr.1, unde locurile alocate sunt ocupate până la mijlocul lunii aprilie.

În funcţie de numărul de doze de vaccin care va fi disponibil la nivel naţional în perioada următoare, este posibilă deschiderea a cel puţin încă unui centru de vaccinare. Municipalitatea pregăteşte atât locaţia de la Ştrandul Municipal de pe strada Sporturilor, cât şi cea de la Sala Sporturilor din strada Vânătorilor. Astfel, pe măsură ce autorităţile sanitare centrale şi locale vor decide că este necesară deschiderea unui nou centru la Sfântu Gheorghe, acesta va fi pregătit şi funcţional.

În ceea ce priveşte personalul medical necesar pentru funcţionarea noului centru, Primăria Sfântu Gheorghe face un apel la medicii şi asistentele care doresc să se implice în campania de vaccinare, să anunţe acest lucru la Colegiul Medicilor din Judeţul Covasna (telefon 0267311334), la Asociaţia Medicilor de Familie din judeţ (telefon 0267315723) sau la Direcţia de Asistenţă Socială din Sfântu Gheorghe (telefon 0267312111).

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat cel mai mare buget din istoria oraşului
27.01.2022

Printre altele, Primăria va porni în acest an un program multianual de construire de locuinţe

Autobuze din oră în oră spre Şugaş Băi în weekenduri
26.01.2022

Ambele pârtii de schi sunt deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Ghid pentru închirierea locurilor de parcare rezidenţiale în Sfântu Gheorghe
21.01.2022

Cererile pentru locurile de parcare libere rămase (unde nu a fost încă instalată o structură metalică galbenă), care au fost create în trecut, pot fi depuse pe tot parcursul anului la Primărie.

Traseu prelungit pentru trenuleţul turistic din Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Acum sunt posibile și rezervările de grup 

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege.