ro
 
Vineri, 29. Martie 2024.

Peste 20 de locuri de muncă disponibile în Primăria Sfântu Gheorghe

06.01.2021

Sunt căutate atât persoane cu experienţă, dar şi începători

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe începe noul an în căutare de noi colegi pentru mai multe departamente ale instituţiei. Sunt disponibile peste 20 de locuri de muncă atât pentru persoane specializate, cu experienţă, dar şi începătorii pot aplica pentru joburi destinate lor.

Cine vrea să contribuie la dezvoltarea oraşului, acum are posibilitatea să se implice direct în munca administraţiei locale.

Compartimentul Contabilitate angajează consilier cu diplomă de licenţă în științe economice și vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an.

Biroul Juridic scoate la concurs două posturi de consilier juridic, iar pentru Compartimentul pentru restituirea proprietăților se caută un consilier debutant şi unul asistent. Pentru aceste posturi sunt necesare studii superioare juridice și vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an (în afara postului de debutant).

Doritorii sunt așteptați să ocupe trei posturi la Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor, dintre care un consilier debutant și doi referenţi  gradul profesional superior. Consilierul trebuie să aibă studii superioare, iar referenţii studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, şi minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Există cinci posturi disponibile în Serviciul Elaborare, Implementare Proiecte, toate pentru studii superioare. E vorba despre doi consilieri debutanţi, doi consilieri asistenţi (vechime minim 1 an) şi un consilier principal (vechime minim 5 ani).

Biroul de Achiziții Publice caută câte un consilier superior, principal, respectiv debutant. Pentru toate posturile sunt necesare studii superioare şi perfecționare/specializare în domeniul achizițiilor publice atestate cu diplome, certificate sau alte documente. De asemenea, pentru posturile de consilier principal şi consilier superior se cere o vechime minimă de 5 ani, respectiv 7 ani.

Compartimentul Investiții este în căutarea a 5 colegi noi: doi debutanţi, doi asistenți şi un consilier principal. Consilierul principal trebuie să aibă studii superioare în domeniul ingineriei civile sau ingineriei sistemelor și cel puțin 5 ani vechime, iar consilierul asistent trebuie să aibă studii superioare și cel puțin 1 an de vechime specializată.

Cunoașterea unei limbi străine oficiale a Uniunii Europene, susținută de un document, este necesară pentru toate posturile vacante anunţate.

Mai multe detalii despre toate locurile de muncă vacante la nivelul Primăriei Sfântu Gheorghe puteţi citi AICI.

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.

„Ne place acest program”
22.03.2024

Interviu cu Kolumbán Anett, antrenoare de handbal în cadrul programului „Iniţiere în sport”

Primăria Sfântu Gheorghe stinge din nou luminile în Ora Pământului
20.03.2024

Sâmbătă, 23 martie, între orele 20:30-21:30, iluminatul public va fi stins în Piaţa Centrală şi la sediul Primăriei

Zilele Sfântu Gheorghe: One man aproape show cu Pavel Bartoș
20.03.2024

Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor, poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă.