ro
 
Marți, 16. Aprilie 2024.

ParCult în luna august: concerte și proiecții de film în aer liber

04.08.2022

O serie de evenimente, concerte și proiecții de film în aer liber vor avea loc și în luna august pe scena din Parcul Memorial '56, în cadrul ParCult. 

Seria Outdoor Cinema

Cinefilii vor putea viziona o varietate de filme în această lună în cadrul seriei Outdoor Cinema. Filmele vor fi proiectate pe 17 și 24 august de la ora 21:00. În caz de vreme nefavorabilă, acestea vor fi proiectate la Cinema Arta. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului. 

Transylvanian Bú Boys: Cântecele lui Jack Cole

Pe 5 august, de la ora 19:00, trupa Transylvanian Bú Boys va susține un concert bazat pe volumul „Cântecele lui Jack Cole” semnat de poetul Kovács András Ferenc. Spectacolul a fost prezentat pentru prima dată în decembrie 1997. 

A 15-a ediție a Taberei de Jazz și Muzică Improvizată

Pe 11 august, profesorii taberei vor susține un concert pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu", iar pe 14 august participanții vor prezenta publicului ceea ce au învățat în timpul atelierului de o săptămână. Biletele pentru concerte costă 20 de lei și pot fi achiziționate la fața locului.

Cimpoierii din Transilvania

Pe 12 august, Cimpoierii din Transilvania îi vor încânta pe iubitorii de muzică medievală. Ansamblul combină melodii din diferite perioade istorice și regiuni ale Europei cu muzica contemporană. Cântecele lor readuc la viață limbi dispărute de sute de ani, iar repertoriul lor combină armonios cântece proprii cu melodii medievale, într-o instrumentație unică.

Concert Slang Gospel Band

Pe 27 august, de la ora 19:00, Slang Gospel Band din Sfântu Gheorghe, alături de corul Voces și de cântăreața Luiza Zan, va încheia seria de evenimente ParCult.

 

Biletele pentru evenimentele din cadrul ParCult pot fi achiziționate de la Casa Municipală de Bilete situată în Piața Libertății, nr. 1, de luni până duminică, între orele 8:00 și 16:00, joi între orele 8:00 și 17:00, și vineri între orele 8:00 și 15:00 (telefon: 0267 312 104). Prețul biletelor este de 20 lei, iar pentru elevi și pensionari 10 lei.

 

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.