ro
 
Miercuri, 24. Aprilie 2024.

Suntem şi mai aproape de recuperarea cinematografului

11.01.2010
În cadrul întâlnirii de joi, dintre reprezentanţii RADEF România Film, avocatul firmei braşovene care avea în chirie discoteca de la Cinematograful „Arta” şi reprezentanţii Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, s-a făcut inventarierea bunurilor Cinematografului  şi cu această ocazie s-a întocmit şi procesul verbal de inventariere.

„Suntem cu un pas mai aproape de momentul în care clădirea cinematografului va fi al oraşului”- a declarat primarul Antal Árpád András, menţionând şi faptul ca în legătura cu acest caz sunt pe rol patru procese, unul din ele fiind câştigat de Primărie. Datorita acestui proces câştigat, s-a putut realiza şi procesul de inventariere.

Sfântu Gheorghe a fost printre primele oraşe care a semnat protocolul de  primire  cu RADEF România Film, dar firma braşoveana care avea în chirie clădirea cinematografului nu a permis intrarea reprezentanţilor Primăriei şi a celor de la RADEF, pentru a putea face inventarierea spaţiului, pe baza căruia să se poate întocmi procesul verbal de predare-primire.

Conform planurilor,  Teatrul „Andrei Muresanu” s-ar muta în clădirea Cinematografului „Arta” şi în acelaşi timp, ar reîncepe şi difuzarea de filme.
Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut