ro
 
Joi, 19. Septembrie 2024.

Concediul fără plată pe care funcţionarii publici sunt obligaţi să-l ia, nu va afecta publicul larg şi buna desfăşurare a procesului administrativ

27.11.2009
În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul Antal Árpád András a explicat că, în legătură cu concediile fără plată, se consultă în permanenţă cu liderii sindicali.
Salariul angajaţilor din cadrul primăriei trebuie să se reducă cu 15,5 la sută, ţinând cont de hotărârea guvernamentală.
Deocamdată nu s-a hotărât  dacă se va reorganiza timpul de lucru sau se vor lua concedii fără plată, pentru a rezolva această problemă. Primarul a spus că ar dori ca angajaţii din cadrul Primăriei, colegii lui,  împreună cu Sindicatul să decidă  şi să găsească soluţia cea mai bună.
Din punctul lui de vedere, consideră că ar fi mult mai bine dacă angajaţii ar intra în concediu fără plată între Crăciun şi Revelion şi astfel această hotărâre nu ar afecta prea tare buna funcţionare a  Primăriei. Tot el consideră că şi pentru angajaţi, această perioadă ar putea fi mai atractivă.
“Ne străduim ca buna funcţionare a birourilor să nu fie afectată şi ca toate problemele administraţiei publice locale să fie rezolvate fără probleme”- a declarat Dl Antal Árpád András.
Vineri începe cea de-a 16-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe
17.09.2024

Peste 100 de evenimente, aproximativ 50 de ramuri sportive și multă voie bună, asta promit organizatorii celei de-a 16-a ediții a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe. Între 20 și 22 septembrie, cu toții, de la tineri până la cei vârstnici, sunt invitați să pună orașul în mișcare.

Modernizarea transportului public din Sfântu Gheorghe ajunge într-o nouă etapă
12.09.2024

Sunt amplasate noile staţii inteligente de autobuz şi se lucrează la un nou sistem de semaforizare.

Lacul din cartierul Gării începe să prindă forma finală
06.09.2024

Se construiește o nouă cofetărie pe insulă, şi a fost testată pompa de apă

Peste 2.500 de utilizări ale bicicletelor din sistemul Sepsi Bike
30.08.2024

Experiența primelor săptămâni și răspunsuri la problemele apărute.

A început votul publicului pentru iniţiativele Com’ON Sepsi
26.08.2024

În această ediție, 32 de echipe cu 36 de idei concurează pentru finanțare, iar propunerile primite pot fi votate între 22 august și 8 septembrie pe site-ul www.comonsepsi.ro.