ro
 

Copii din grădiniţa Gulliver au vizitat Primăria Sfântu Gheorghe

16.11.2009
 În cursul zilei de luni,  Primarul Antal Árpád András, a avut plăcerea să primească nişte musafiri deosebiţi. Două clase aflate în grupa pregătitoare la Grădiniţa Gulliver, au vizitat Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

\"\"

Micuţii i-au dăruit primarului desene, au recitat şi cântat, iar acesta, le-a oferit la rândul lui creioane colorate şi tricouri inscripţionate cu sloganul “Sfântu Gheorghe - oraşul meu”.

\"\"

\"\"

Cu ocazia acestei vizite, Dl. Primar le-a arătat copiilor toate steagurile arborate la Primărie şi a răspuns la întrebările acestora, întrebări legate de oraşul nostru.
Dl Antal le-a mai spus că scopul lui este să asigure un loc de joacă fiecărui copil, de aceea Primăria va renova anual, zece locaţii.
“Noi lucrăm acum, pentru ca voi, când veţi fi mari, să puteţi fi mândri de oraşul vostru.” - le-a zis primarul.

\"\"

\"\"


Donează obiecte pentru Muzeul Comunismului!
29.05.2024

O colecție de obiecte legate de anii 1944-1989 este în curs de organizare pentru Muzeul Comunismului, care se construiește la Sfântu Gheorghe

Ziua Copilului sărbătorită în Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe
28.05.2024

La fel ca în anii trecuţi, organizatorii invită copiii mici și mari în centrul orașului pentru un program variat de activități, jocuri și concerte. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 9:00 și 20:00.

Sâmbătă, 25 mai, casieria de impozite și taxe locale va fi deschisă
23.05.2024

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe informează contribuabilii interesaţi că în ziua de sâmbătă, 25 mai 2024, între orele 8:00-12:00, casieria de impozite și taxe locale va fi deschisă.

Acţiune de prindere a câinilor vagabonzi din Sfântu Gheorghe
23.05.2024

Începând de luni, 27 mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos începe o acţiune de căutare şi prindere a câinilor vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe

Mai sunt doar câteva zile în care puteţi redirecționa 3,5% din impozitul pe venit pentru ONG-uri
21.05.2024

Anul trecut peste 1 milion de lei din impozitele locuitorilor din Sfântu Gheorghe au rămas la bugetul statului