ro
 

Hartă interactivă pe site-ul Primăriei - Lucrări de reamenajare şi reparaţii în mai mult de 40 de locaţii

10.11.2009
“În oraşul nostru, în momentul de faţă sunt peste 40 de locaţii unde decurg lucrări de reparaţii şi reamenajări”, ne-a declarat primarul Antal Arpad Andras în conferinţa de presa de joi. Tot dumnealui a menţionat că aceste lucrări şi modul în care evoluează acestea pot fi urmărite pe o harta interactivă de pe site-ul Primăriei.
“Considerăm că este important ca locuitorii oraşului nostru să aibă o viziune de ansamblu asupra lucrărilor care se desfăşoară în Sf. Gheorghe, lucrări de reparaţii a străzilor şi a trotuarelor, amenajarea de noi locuri de parcare, modernizarea reţelei de iluminat public şi amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii. În curând vom putea urmări pe site şi lucrările de reamenajare şi modernizare a pârtiilor de schi de la Şugaş Băi şi a altor lucrări care se execută în momentul de faţă ”.
Această hartă interactivă este reactualizată săptămanal, de către colegii de la Biroul de Imagine a Primăriei.

Link: www.sfantugheorgheinfo.ro/map
Donează obiecte pentru Muzeul Comunismului!
29.05.2024

O colecție de obiecte legate de anii 1944-1989 este în curs de organizare pentru Muzeul Comunismului, care se construiește la Sfântu Gheorghe

Ziua Copilului sărbătorită în Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe
28.05.2024

La fel ca în anii trecuţi, organizatorii invită copiii mici și mari în centrul orașului pentru un program variat de activități, jocuri și concerte. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 9:00 și 20:00.

Sâmbătă, 25 mai, casieria de impozite și taxe locale va fi deschisă
23.05.2024

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe informează contribuabilii interesaţi că în ziua de sâmbătă, 25 mai 2024, între orele 8:00-12:00, casieria de impozite și taxe locale va fi deschisă.

Acţiune de prindere a câinilor vagabonzi din Sfântu Gheorghe
23.05.2024

Începând de luni, 27 mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos începe o acţiune de căutare şi prindere a câinilor vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe

Mai sunt doar câteva zile în care puteţi redirecționa 3,5% din impozitul pe venit pentru ONG-uri
21.05.2024

Anul trecut peste 1 milion de lei din impozitele locuitorilor din Sfântu Gheorghe au rămas la bugetul statului