ro
 
Marți, 30. Aprilie 2024.

Anunţ – echipa organizatoare a Zilelor Sfântu Gheorghe caută practicanţi

02.02.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Fundaţia Pro Georgio Sancto organizează şi anul acesta Zilele Sfântu Gheorghe – unul din cele mai mari evenimente culturale şi artistice din Bazinul Carpatic. Ţelul evenimentelor care vor avea loc în perioada 22 – 29 aprilie este acela de a alcătui un program care să satisfacă toate gusturile, fiind atinse toate categoriile de vârstă. Pe lângă toate programele distractive şi artistice, vor fi organizate evenimente culturale care întăresc conştiinţa identităţii. Pentru acest lucru, vor fi organizate mai multe sute de programe. Şi în acest an, ca şi în anii precedenţi, programul de o săptămână al festivalului va fi colorat de spectacolele artiştilor locali, naţionali şi internaţionali.

Echipa organizatoare a festivalului Zilelor Sfântu Gheorghe, în acest an, doreşte să-şi lărgească echipa biroului de presă, iar pentru acest lucru aşteptăm tineri jurnalişti şi fotografi care cunosc viaţa culturală, lumea teatrală şi muzicală, şi care ar dori să participe la organizare alături de o echipă dinamică.

Tot ce trebuie să faci, este să trimiţi până la data de 4 martie, pe adresa de e-mail spress@sepsi.ro , un articol propriu sau un reportaj, şi un interviu. Dacă doreşti să te prezinţi ca şi fotograf, trebuie să faci un portofoliu cu câteva din lucrările tale, şi să le trimiţi la adresa de e-mail mai sus menţionată. Trebuie să ataşezi la scrisoare şi motivaţia ta, de ce doreşti să intri în echipă, şi să subliniezi dacă ai mai lucrat în acest domeniu.

Ceea ce oferim noi: cazare şi masă pentru o săptămână, dezvoltare profesională, o incursiune în organizarea de evenimente, zile foarte bogate în evenimente, o atmosferă de neuitat şi o echipă profesionistă.

Cei care vor fi aleşi vor lucra cot la cot cu organizatorii şi cu fotografii noştri, au posibilitatea să se întâlnească cu artiştii care vor urca pe scenă, şi pot participa la viaţa activă a biroului de presă.

Vino alături de noi, să organizăm cel mai mare festival al zilelor oraşului din Bazinul Carpatic!

O sărbătoare mare cu o amprentă ecologică mică: cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe a luat sfârșit
30.04.2024

Se estimează că de multă vreme nu a mai ieșit atât de multă lume la un concert la Zilele Sfântu Gheorghe cum a fost duminică sau chiar sâmbătă seara: zeci de mii de oameni au ieșit din casele lor datorită vremii frumoase și a programului de înaltă calitate oferit. Cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Reducem amprenta ecologică a Zilelor Sfântu Gheorghe: se folosesc doar pahare reutilizabile
25.04.2024

În încercarea de a reduce cât mai mult cantitatea de deșeuri generate în timpul evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția cumpărătorilor și comercianților, începând cu ediția din acest an a Zilelor Orașului, doar pahare reutilizabile.

Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.