ro
 

Foarte multe înscrieri pentru participarea la Târgul de Crăciun

22.11.2011

Mai mult de 50 de vânzători şi-au anunţat  intenţia de participare la Târgul de Crăciun din acest an, care va fi organizat de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în Piaţa Libertăţii,  în perioada 15-24 decembrie.

Consiliul Local are la dispoziţie 17 căsuţe, pentru care asigură şi racordarea la electricitate, aşa că va alege între cei doritori să participle, deşi pot apărea situaţii ca şi în anul trecut , că mai mulţi vânzători au ocupat o căsuţă- ne-a informat joi Knop Ildikó, de la Biroul de Imagine al Primăriei.  Alegerea participanţilor se face în funcţie de produsele pe care vor să le comercializeze.

Organizatorii  îi aşteaptă pe cei ce doresc să participe, comercianţi, asociaţii, fundaţii, până pe data de 30 noiembrie, la Biroul de Imagine al Primăriei, iar lista celor care vor participa, va fi anunţat pe 5 decembrie. Ca şi în anii  anteriori, produsele oferite cumpărătorilor vor fi lucrări de artă, jucării din lemn, lucrări de artizanat, meşteşugăreşti, produse  din piele şi tricotate, costume populare, cărţi şi produse de papetărie, obiecte de decor, cadouri, aranjamente florale, toate acestea fiind însoţite de programe culturale,  cu care organizatorii vor să diversifice  evenimentul. Informaţii suplimentare se pot cere la Biroul de Imagine al Primăriei, sau la numărul de telefon 0267.312.000.

 

Condiţii de înscriere

O sărbătoare mare cu o amprentă ecologică mică: cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe a luat sfârșit
30.04.2024

Se estimează că de multă vreme nu a mai ieșit atât de multă lume la un concert la Zilele Sfântu Gheorghe cum a fost duminică sau chiar sâmbătă seara: zeci de mii de oameni au ieșit din casele lor datorită vremii frumoase și a programului de înaltă calitate oferit. Cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Reducem amprenta ecologică a Zilelor Sfântu Gheorghe: se folosesc doar pahare reutilizabile
25.04.2024

În încercarea de a reduce cât mai mult cantitatea de deșeuri generate în timpul evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția cumpărătorilor și comercianților, începând cu ediția din acest an a Zilelor Orașului, doar pahare reutilizabile.

Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.