ro
 

Meşterii Sepsi: baza de date cu profesioniști disponibilă pe site-ul Primăriei

24.08.2021

În urma unei consultări a asociaţiilor de proprietari, s-a constatat că găsirea unor meşteri specializați în lucrări de întreținere și reparații la blocuri reprezintă adesea o problemă, astfel încât municipalitatea a creat o bază de date cu nume și date de contact și a pus-o la dispoziția locuitorilor și a asociaţiilor de proprietari pe site-ul Primăriei. 

Primăria Sfântu Gheorghe a consultat la începutul acestui an asociațiile de proprietari din oraş, în cadrul discuţiilor mai multe dintre acestea spunând că au deseori probleme în a găsi profesioniștii potriviți pentru a efectua lucrări precum zugrăvirea scărilor de bloc, reparații la acoperiș, instalații sanitare, reparații la lifturi, curățarea scărilor sau întreținerea spațiilor verzi.

Pentru a rezolva această problemă, municipalitatea a creat o bază de date care conține o listă de profesioniști și firme locale care efectuează diverse lucrări de reparații și întreținere, de la scări, reparații de acoperișuri până la instalații electrice. Baza de date poate fi accesată de pe site-ul Primăriei, în meniul Meşterii Sepsi, făcând click AICI.

Municipalitatea dorește să extindă în permanență lista cu datele de contact ale diverșilor profesioniști, astfel că acei profesioniști și firme înregistrate care au posibilitatea de a efectua lucrările și care doresc să fie incluși în baza de date pot contacta Compartimentul de Relaţii cu Asociațiile de Proprietari, la numărul de telefon 0787 248 463 sau prin e-mail la adresa szibil.szabo@sepsi.ro.

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe
10.08.2022

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc
05.08.2022

Pe 11 şi 12 august, în mai multe zone din Sfântu Gheorghe va fi oprită circulaţia rutieră

ParCult în luna august: concerte și proiecții de film în aer liber
04.08.2022

O serie de evenimente, concerte și proiecții de film în aer liber va avea loc și în luna august pe scena din Parcul Memorial '56, în cadrul ParCult.

Apel de propuneri pentru realizarea unei statui a lui Petőfi Sándor la Sfântu Gheorghe
02.08.2022

La inițiativa Fundației pentru Presa Maghiară din judeţul Covasna, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează licitație pentru realizarea unei statui în mărime naturală a poetului Petőfi Sándor. 

Acţiune de dezinsecţie joi şi vineri la Sfântu Gheorghe
02.08.2022

Operaţiunea va fi efectuată doar la sol, fiind folosite substanţe împotriva ţânţarilor şi căpuşelor