ro
 
Miercuri, 17. Aprilie 2024.

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat joi un apel pentru a găsi o locație adecvată în zonele rezidențiale pentru un depozit de biciclete cu 18 locuri. A existat un mare interes al locuitorilor pentru structura metalică, însă conform anunţului iniţial, depozitul va fi acordat primei persoane care a îndeplinit condițiile cerute, astfel că depozitul ajunge la locuitorii de pe strada Scurtă, nr.6, sc. B.

Solicitanții au trebuit să prezinte o listă cu acordul majorităţii locuitorilor pentru amplasarea depozitului, dar şi să ofere o locație adecvată pentru a-l amplasa. În prima zi de la lansarea anunţului, un total de 4 solicitanți au îndeplinit condițiile.

Acesta este cel de-al patrulea depozit pentru biciclete amplasat de Primăria Sfântu Gheorghe, după cel de pe Aleea Căminului din anul 2019, pentru câştigătorii concursului zonelor verzi rezidenţiale, cel de pe strada Ţigaretei şi cel din spatele blocului 20 de pe strada Crângului amplasat recent.

În viitorul apropiat, personalul Primăriei va contacta toți solicitanții și, după examinarea locațiilor recomandate, unde este posibil va amplasa depozite pentru biciclete adaptate nevoilor din fiecare zonă.

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.