ro
 
Sâmbătă, 27. Iulie 2024.

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat joi un apel pentru a găsi o locație adecvată în zonele rezidențiale pentru un depozit de biciclete cu 18 locuri. A existat un mare interes al locuitorilor pentru structura metalică, însă conform anunţului iniţial, depozitul va fi acordat primei persoane care a îndeplinit condițiile cerute, astfel că depozitul ajunge la locuitorii de pe strada Scurtă, nr.6, sc. B.

Solicitanții au trebuit să prezinte o listă cu acordul majorităţii locuitorilor pentru amplasarea depozitului, dar şi să ofere o locație adecvată pentru a-l amplasa. În prima zi de la lansarea anunţului, un total de 4 solicitanți au îndeplinit condițiile.

Acesta este cel de-al patrulea depozit pentru biciclete amplasat de Primăria Sfântu Gheorghe, după cel de pe Aleea Căminului din anul 2019, pentru câştigătorii concursului zonelor verzi rezidenţiale, cel de pe strada Ţigaretei şi cel din spatele blocului 20 de pe strada Crângului amplasat recent.

În viitorul apropiat, personalul Primăriei va contacta toți solicitanții și, după examinarea locațiilor recomandate, unde este posibil va amplasa depozite pentru biciclete adaptate nevoilor din fiecare zonă.

Începe cea de-a șasea ediție Com’ON Sepsi
19.07.2024

Programul de participare pentru tineret din Sfântu Gheorghe îi așteaptă din nou tinerii inițiatori

Transport rapid, sigur și ecologic în Sfântu Gheorghe
19.07.2024

Cine nu își dorește să ajungă dintr-o parte în alta a orașului în mod eficient, sigur și confortabil, fie că este vorba de afaceri, cumpărături, sport sau timp liber? În curând, acest lucru va fi la îndemâna oricui, datorită lansării unui sistem de închiriere de biciclete și a extinderii transportului public.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

S-a deschis noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Suprafața de cca. 7000 mp găzduiește mai multe terenuri de sport potrivite pentru exersarea mai multor ramuri de sport, cum ar fi: fotbal și minifotbal, tenis de picior, volei, baschet, badminton, tenis și tenis de masă