ro
 
Joi, 15. Aprilie 2021.

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat joi un apel pentru a găsi o locație adecvată în zonele rezidențiale pentru un depozit de biciclete cu 18 locuri. A existat un mare interes al locuitorilor pentru structura metalică, însă conform anunţului iniţial, depozitul va fi acordat primei persoane care a îndeplinit condițiile cerute, astfel că depozitul ajunge la locuitorii de pe strada Scurtă, nr.6, sc. B.

Solicitanții au trebuit să prezinte o listă cu acordul majorităţii locuitorilor pentru amplasarea depozitului, dar şi să ofere o locație adecvată pentru a-l amplasa. În prima zi de la lansarea anunţului, un total de 4 solicitanți au îndeplinit condițiile.

Acesta este cel de-al patrulea depozit pentru biciclete amplasat de Primăria Sfântu Gheorghe, după cel de pe Aleea Căminului din anul 2019, pentru câştigătorii concursului zonelor verzi rezidenţiale, cel de pe strada Ţigaretei şi cel din spatele blocului 20 de pe strada Crângului amplasat recent.

În viitorul apropiat, personalul Primăriei va contacta toți solicitanții și, după examinarea locațiilor recomandate, unde este posibil va amplasa depozite pentru biciclete adaptate nevoilor din fiecare zonă.

Valoarea abonamentelor neutilizate la Baza de înot va fi restituită
14.04.2021

Sepsi ReKreativ anunţă că din cauza pandemiei nu va putea deschide Baza de înot din Sfântu Gheorghe nici în viitorul apropiat.

S-au finalizat lucrările de modernizare la Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor
13.04.2021

Serviciul  Comunitar de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe își continuă activitatea de pe strada Dózsa György nr. 14 într-un spațiu proaspăt renovat.

Din 14 aprilie, locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot prelua puieţii de pomi fructiferi solicitaţi
12.04.2021

Începând de miercuri, 14 aprilie, ora 9, puieţii de pomi fructiferi solicitaţi de locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot fi preluaţi de la Grădinăria oraşului (str. Arcuşului).

Se reiau lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș
12.04.2021

Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș.

Lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi construit un patinoar modern
10.04.2021

Consiliul Judeţean Covasna şi Primăriile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc vor înfiinţa un club de hochei, urmând ca lângă Arena Sepsi să fie construit şi un patinoar modern.