ro
 
Joi, 29. Septembrie 2022.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe

21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.

Lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe avansează conform graficului. Constructorul a finalizat transformarea zonelor subterane, a rețelei de canalizare, introducerea în subteran a noului sistem de iluminat public și construirea unui coridor de legătură între Primărie și curțile Teatrului „Tamási Áron”. Constructorii lucrează în prezent la pavarea coridorului și la pregătirea terenului pentru alei și piațete, urmată de punerea fundațiilor și a pavajelor.

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale, care, odată finalizată, va oferi acces din Piața Sfântul Gheorghe spre Piața Centrală și la partea superioară a Parcului Elisabeta, pe jos sau cu bicicleta, fără a merge printre mașini sau trotuare.

Noul nucleu al orașului va putea fi accesat din mai multe direcții: de pe străduța de lângă Casa Bene, care găzduiește Muzeul Cinegetic, dinspre gangul de lângă Pensiunea Ferdinand și dinspre Teatrul „Tamási Áron”.

Curtea interioară a centrului orașului este programată să fie finalizată în primăvara anului viitor, investiția totală fiind de peste 5,4 milioane de lei.

30 septembrie, data limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale pe anul 2022
27.09.2022

Casieria Direcţiei Finanţe Publice Locale va lucra cu program prelungit în această săptămână

Programul Târgului de toamnă
23.09.2022

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Toamnă va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe
21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.

Sfântu Gheorghe pulsează pentru a opta oară
19.09.2022

Festivalul de arte contemporane pulzArt va fi organizat în perioada 13-16 octombrie

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie.