ro
 
Sâmbătă, 25. Septembrie 2021.

Campionatul Național al României la orientare în alergare se va desfășura și la Sfântu Gheorghe

08.09.2021

Federația Română de Orientare împreună cu orașele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, precum și în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal VSK Miercurea Ciuc și Consiliul Județean Covasna, organizează Campionatul Național al României la orientare în alergare. 

Competițiile se vor desfășura în Rezervația Naturală de la Reci, pe o rază de 5 kilometri, dar și în zonele urbane din orașele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, și Covasna. Etapa de la Sfântu Gheorghe o să aibă loc în Parcul Elisabeta, pe data de 10 septembrie, începând cu ora 18:00.

Concurenții vor trebui să treacă prin mai multe puncte prestabilite și să decidă în timpul cursei ce traseu vor să urmeze pentru a ajunge la linia de sosire în cel mai scurt timp posibil. Punctele vor fi marcate pe hărțile distribuite de către organizatori la startul cursei.

Cu toate că orientarea în alergare nu este un sport nou la nivel național, acesta nu se bucură încă de o foarte mare popularitate. Astfel, organizatorii doresc să promoveze acest sport în rândul celor din zonă.

La eveniment vor participa aproximativ 300 de sportivi din toată țara. 

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al concursului (AICI).

 

Ecoinsulă inteligentă de colectare a deșeurilor, instalată la Sfântu Gheorghe
24.09.2021

Noul sistem inovator va permite colectarea selectivă a deșeurilor într-un mod ecologic, simplu și eficient din punct de vedere al costurilor.

Primarul Antal Árpád, apel către părinţi să nu mai dea bani instituţiilor de învăţământ pentru cheltuielile curente ale copiilor
23.09.2021

Primăria Sfântu Gheorghe va acorda instituţiilor de învăţământ între 50 şi 150 de lei pentru fiecare copil pentru asigurarea celor necesare

Consultări publice pentru elaborarea strategiei de dezvoltare urbană a Municipiului Sfântu Gheorghe până în anul 2030
22.09.2021

Primăria îşi doreşte ca un număr cât mai mare de locuitori să vină cu propuneri

Program prelungit la Finanţele Locale Sfântu Gheorghe
22.09.2021

Termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale pe semestrul II este 30 septembrie 2021.

Zilele Sportive încep în forță în acest weekend
22.09.2021

Între 24-26 septembrie cei interesați au posibilitatea să aleagă dintr-un program bogat și divers.