ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Au fost găsite neconcordanțe în cazul unor adrese din Sfântu Gheorghe

04.11.2021

Primăria încearcă să găsească soluţii de corectare a greşelilor, cât mai convenabile pentru locuitori

Primăria Sfântu Gheorghe a început în acest an o acţiune de schimbare a plăcuţelor de la intrarea în scările de bloc din oraş, cu unele uniforme, bilingve, realizate dintr-un material rezistent. În urma acestei acţiuni, din păcate au ieşit la iveală mai multe probleme în ceea ce priveşte unele adrese.

Erorile datează din perioada comunistă, de acum mai bine de 50 de ani, când numerotarea mai multor clădiri și blocuri de locuințe din Sfântu Gheorghe a fost trecută greșit în buletine și în documentele oficiale. Ca urmare, la această dată multe dintre adrese sunt greşite faţă de baza de date oficială de la Direcţia de Urbanism a Primăriei Sfântu Gheorghe. Numerotarea caselor și a blocurilor de locuințe a fost corectată de către Primărie cu această ocazie și, prin urmare, este posibil ca pentru unele adrese să fi apărut noi numere.

Pentru repararea acestor erori, Primăria Sfântu Gheorghe încearcă găsirea unei soluţii cât mai convenabile pentru locuitori, astfel încât aceştia să nu fie puşi pe drumuri şi la cheltuieli pentru schimbarea actelor.

În acest sens, deocamdată municipalitatea face un apel la locuitori să sesizeze la adresa de email info@sepsi.ro dacă sunt neconcordanţe între adresa cunoscută, cea din buletin, şi adresa oficială, corectă, de pe noile plăcuţe montate la intrarea în scările de bloc.

Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut