ro
 
Joi, 27. Ianuarie 2022.

Au fost găsite neconcordanțe în cazul unor adrese din Sfântu Gheorghe

04.11.2021

Primăria încearcă să găsească soluţii de corectare a greşelilor, cât mai convenabile pentru locuitori

Primăria Sfântu Gheorghe a început în acest an o acţiune de schimbare a plăcuţelor de la intrarea în scările de bloc din oraş, cu unele uniforme, bilingve, realizate dintr-un material rezistent. În urma acestei acţiuni, din păcate au ieşit la iveală mai multe probleme în ceea ce priveşte unele adrese.

Erorile datează din perioada comunistă, de acum mai bine de 50 de ani, când numerotarea mai multor clădiri și blocuri de locuințe din Sfântu Gheorghe a fost trecută greșit în buletine și în documentele oficiale. Ca urmare, la această dată multe dintre adrese sunt greşite faţă de baza de date oficială de la Direcţia de Urbanism a Primăriei Sfântu Gheorghe. Numerotarea caselor și a blocurilor de locuințe a fost corectată de către Primărie cu această ocazie și, prin urmare, este posibil ca pentru unele adrese să fi apărut noi numere.

Pentru repararea acestor erori, Primăria Sfântu Gheorghe încearcă găsirea unei soluţii cât mai convenabile pentru locuitori, astfel încât aceştia să nu fie puşi pe drumuri şi la cheltuieli pentru schimbarea actelor.

În acest sens, deocamdată municipalitatea face un apel la locuitori să sesizeze la adresa de email info@sepsi.ro dacă sunt neconcordanţe între adresa cunoscută, cea din buletin, şi adresa oficială, corectă, de pe noile plăcuţe montate la intrarea în scările de bloc.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat cel mai mare buget din istoria oraşului
27.01.2022

Printre altele, Primăria va porni în acest an un program multianual de construire de locuinţe

Autobuze din oră în oră spre Şugaş Băi în weekenduri
26.01.2022

Ambele pârtii de schi sunt deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Ghid pentru închirierea locurilor de parcare rezidenţiale în Sfântu Gheorghe
21.01.2022

Cererile pentru locurile de parcare libere rămase (unde nu a fost încă instalată o structură metalică galbenă), care au fost create în trecut, pot fi depuse pe tot parcursul anului la Primărie.

Traseu prelungit pentru trenuleţul turistic din Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Acum sunt posibile și rezervările de grup 

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege.