ro
 
Sâmbătă, 27. Iulie 2024.

Aproape 42.000 de voturi pentru finaliştii Best of Sepsi

08.11.2023

Câştigătorii celor 9 categorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei care va avea loc anul viitor

Joi, 2 noiembrie, a fost ultima zi de votare în cadrul primei ediţii a campaniei Best of Sepsi, lansată de Primăria Sfântu Gheorghe din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi ai comunităţii noastre.

Pe site-ul bestofsepsi.ro s-au putut vota cei 45 de finaliști care au primit cele mai multe nominalizări la fiecare dintre cele 9 categorii. De asemenea, pe site-ul inițiativei se regăsește și un scurt mesaj despre fiecare finalist, editat de organizatori pe baza descrierilor oferite de locuitori.

În cele trei săptămâni de votare pe site-ul bestofsepsi.ro s-au înregistrat 41.859 de voturi. Cele mai multe voturi s-au înregistrat în categoria Activişti, cu 6.315 voturi, urmată de categoria Siguranţă publică cu 5.245 de voturi.

Câștigătorii celor 9 categorii vor fi anunțați în cadrul galei Best of Sepsi, care a fost amânată până la începutul anului viitor din cauza reducerilor bugetare impuse de guvern. Dacă circumstanțele vor fi favorabile, gala ar trebui să aibă loc pe 10 februarie 2024.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

Începe cea de-a șasea ediție Com’ON Sepsi
19.07.2024

Programul de participare pentru tineret din Sfântu Gheorghe îi așteaptă din nou tinerii inițiatori

Transport rapid, sigur și ecologic în Sfântu Gheorghe
19.07.2024

Cine nu își dorește să ajungă dintr-o parte în alta a orașului în mod eficient, sigur și confortabil, fie că este vorba de afaceri, cumpărături, sport sau timp liber? În curând, acest lucru va fi la îndemâna oricui, datorită lansării unui sistem de închiriere de biciclete și a extinderii transportului public.

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

S-a deschis noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Suprafața de cca. 7000 mp găzduiește mai multe terenuri de sport potrivite pentru exersarea mai multor ramuri de sport, cum ar fi: fotbal și minifotbal, tenis de picior, volei, baschet, badminton, tenis și tenis de masă