ro
 
Miercuri, 17. Aprilie 2024.

Aproape 42.000 de voturi pentru finaliştii Best of Sepsi

08.11.2023

Câştigătorii celor 9 categorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei care va avea loc anul viitor

Joi, 2 noiembrie, a fost ultima zi de votare în cadrul primei ediţii a campaniei Best of Sepsi, lansată de Primăria Sfântu Gheorghe din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi ai comunităţii noastre.

Pe site-ul bestofsepsi.ro s-au putut vota cei 45 de finaliști care au primit cele mai multe nominalizări la fiecare dintre cele 9 categorii. De asemenea, pe site-ul inițiativei se regăsește și un scurt mesaj despre fiecare finalist, editat de organizatori pe baza descrierilor oferite de locuitori.

În cele trei săptămâni de votare pe site-ul bestofsepsi.ro s-au înregistrat 41.859 de voturi. Cele mai multe voturi s-au înregistrat în categoria Activişti, cu 6.315 voturi, urmată de categoria Siguranţă publică cu 5.245 de voturi.

Câștigătorii celor 9 categorii vor fi anunțați în cadrul galei Best of Sepsi, care a fost amânată până la începutul anului viitor din cauza reducerilor bugetare impuse de guvern. Dacă circumstanțele vor fi favorabile, gala ar trebui să aibă loc pe 10 februarie 2024.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.