ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din Sfântu Gheorghe

19.11.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a demarat în această toamnă ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din zona de locuit cuprinsă între străzile Gen. Grigore Bălan – Lázár Mihály – 1 Decembrie 1918.

În urma lucrărilor va fi refăcut complet sistemul de iluminat public, urmând să fie schimbate cablurile subterane, stâlpii şi toate elementele.

În aceste zile se lucrează pe străzile Zefirului şi Luceafărului, unde în funcţie de cum va permite şi vremea se doreşte ca până la începutul lunii decembrie să fie terminate lucrările de pământ şi fundaţie.

„Încercăm în permanență să reabilităm sistemul de iluminat public din oraș, iar lucrurile se mişcă într-un ritm destul de bun. Noul sistem este mai eficient din punct de vedere energetic, pe de o parte, și important din punct de vedere al peisajului urban, precum și din punct de vedere al drepturilor de proprietate, deoarece devine proprietatea municipalității. Investiția este importantă și din punct de vedere al siguranței publice, deoarece zonele dintre blocuri vor fi mai bine iluminate”, a subliniat primarul Antal Árpád într-o conferinţă de presă.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii