ro
 
Sâmbătă, 01. Octombrie 2022.

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie. 

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe sărbătorește şi anul acesta într-un cadru festiv cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsnicie, respectiv nunta de aur sau de diamant.

Evenimentul care în mod tradiţional avea loc în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe a fost mutat anul acesta pe data de 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. În acea zi, cuplurile vor fi felicitate de către primarul Antal Árpád și de viceprimarul Vargha Fruzsina într-un cadru festiv în Casa Căsătoriilor, începând cu ora 12:00.

De peste 10 ani Primăria Sfântu Gheorghe sărbătoreşte anual cuplurile care au depăşit 50 de ani de căsnicie, până acum aproape 300 de cupluri fiind felicitate de conducerea oraşului pentru perseverenţa şi exemplul pe care ni-l oferă tuturor.

Primăria Sfântu Gheorghe acoperă costurile de încălzire a școlilor și a virat banii pentru eliminarea fondului clasei
29.09.2022

În ciuda creșterii prețurilor la energie, municipalitatea va continua să se asigure că nicio școală nu va fi nevoită să facă economii la încălzire.

Detalii despre stadiul lucrărilor de reabilitare pe străzile Táncsics Mihály, Ciucului şi Rozelor
29.09.2022

Primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a prezentat joi, într-o conferinţă de presă, informaţii despre stadiul lucrărilor de reabilitare pe străzile Táncsics Mihály, Ciucului şi Rozelor.

30 septembrie, data limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale pe anul 2022
27.09.2022

Casieria Direcţiei Finanţe Publice Locale va lucra cu program prelungit în această săptămână

Programul Târgului de toamnă
23.09.2022

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Toamnă va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe
21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.